Robin Food for Thought is een nieuwe serie publieke, online plenaire sessies waarin actuele thema’s binnen de duurzame voedseltransitie centraal staan. Doel is het stimuleren van kennisdeling, inspiratie en gezamenlijke actie, met een focus op biologische MKB-ondernemers. Elke sessie biedt ruimte voor een Q&A en wordt opgevolgd door een opiniestuk waarin de belangrijkste inzichten worden samengevat.
De eerste drie sessies worden georganiseerd in samenwerking met BioNederland, met inhoudelijke bijdrage van Elise Bijkerk.
Datum: 15 oktober 2025 (09:00-10:00)
Thema: Jouw plek binnen een gedeelde sector opgave
Inhoud:
- Lessen uit de praktijk van bedrijven met impact en identiteit. Welke plek kan een individueel bedrijf innemen, binnen een bredere sector verandering?
- Hoe ontwikkel je een onderscheidende positionering zónder dat je alleen op ‘bio’ leunt?
- Missie, Impact,waarden en narratief als bouwstenen van jouw positionering/ identiteit
- Q&A met deelnemers
Sprekers:
Eva Gouwens (voormalig CEO Tony’s Chocolonely & Fairphone)