Oogstdiner met drie gangen en bijpassende lokale drankjes
Ieder seizoen geeft zijn eigen heerlijke producten van het land. Tijdens de lente geniet je van de eerste voorjaarsgewassen: rabarber, sla, granen en ingemaakte wintergroente.
Tijdens het oogstdiner kookt topchef Pepijn Schmeink met natuurinclusieve producten uit het Buijtenland van Rhoon. Lokaal, seizoensgebonden en gezond. Het driegangendiner is volledig vegan en gemaakt met de gewassen van de boeren uit het Buijtenland. Iedere gang heeft een bijpassend lokaal drankje, gemaakt met de producten uit het Buijtenland. Van bier tot whisky en van appelsap tot appelcider.
Terwijl je geniet van wat het land ons brengt, vertellen boeren en makers over de producten. Tussen de gerechten door maak je een wandeling door de polder waar de producten groeien.
Bestel nu een ticket voor slechts 49,95 voor drie gangen inclusief drinken.
Praktische informatie
Datum: donderdag 5 juni 2025
Tijd: 18.30 - 22.00 uur (inloop vanaf 18.00 uur)
Locatie: Boerderij De Vlakkenburg, Essendijk 24, Rhoon
Kosten: 49,95 voor drie gangen en bijpassende dranken
Buijtenland van Rhoon
Op deze plek willen boeren, recreatieondernemers, natuurliefhebbers en verenigingen laten zien hoe het ánders kan. Landbouw met respect voor de natuur. Met aandacht voor eerlijk voedsel. Geteeld dichtbij de afzetmarkt. Meer informatie via de website.