€30.25

Op weg naar een nieuwe balans tussen vrouwelijke en mannelijke energie

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

De Oude Stal

Biltseweg 39

3763 LD Soest

Netherlands

View Map

Event description
Hoe leveren wij een bijdrage aan een nieuwe wereld waarin vrouwelijke en mannelijke energieën elkaar wederzijds inspireren?

About this Event

Annine van de Meer en Danielle van Dijk zijn twee schrijfsters en experts op het gebied van het vrouwelijke aspect door de eeuwen heen en in onze huidige cultuur en samenleving. Zij zullen hun kennis delen én de discussie aanwakkeren over hoe zij de weg naar balans en eenheid voor de toekomst zien.

De zucht naar meer vrouwelijke energie in onze samenleving is overal voelbaar; scheepsladingen trainers, coaches en facilitators richten zich met individuen, teams, organisaties, wetenschappers en overheden op het (her)(uit)vinden van de vrouwelijke principes. Gevoelsmatig- en intuïtief vermogen, verhoudingen en relaties, oog voor het geheel, zingeving en balans krijgen steeds meer aandacht en ruimte.

Met deze bijeenkomst willen wij een bijdrage leveren aan veranderingsprocessen in de wereld; een nieuwe wereld waarin vrouwelijke en mannelijke energieën elkaar wederzijds inspireren om samen naar een nieuwe, krachtige en creatieve wereldorde toe te groeien.

Dr. Annine van der Meer is historicus, theoloog en symbooldeskundige. Zij schreef een aantal gezaghebbende boeken over de verborgen geschiedenis van het vrouwelijke en de vrouwen én hun vergeten bijdrage aan evolutie en beschaving. Onder His-Story delft zij Her-Story op ten einde Our-Story te schrijven. Waar nodig, vult zij het gevestigde vrouw- en mensbeeld aan teneinde gelijkwaardigheid, harmonie, balans en vrede voor de wereld te bereiken. Al in 2008 richt zij de stichting Pansophia op als school van Wijsheid in de 21eeeuw, een school die bewustwording, spiritualiteit en de kracht van vrouwen verbindt. Annine is zowel nationaal als internationaal een veelgevraagd spreker. Zij geeft wereldwijd lezingen die het gehele terrein van vrouwenstudies op een geïntegreerde en interdisciplinaire wijze omvatten.

Drs. Danielle van Dijk houdt zich al meer dan veertig jaar bezig met geesteswetenschappen, esoterie en gnostiek. Ze studeerde Nederlandse taal-en letterkunde in Utrecht en Amsterdam. Vanaf 1975 is ze docent op de Stichtse Vrije School te Zeist (VO). Ze geeft lezingen over haar boeken en heeft een eigen meditatiewerkplaats. Innerlijke ontwikkeling stimuleren (ook bij mezelf uiteraard) en Mens worden in de meest humane zin van het woord is de kern waar het in mijn leven om draait. En: de liefde natuurlijk, maar dat is eigenlijk hetzelfde.

Share with friends

Date and Time

Location

De Oude Stal

Biltseweg 39

3763 LD Soest

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved