Free

Open Coffee Nijmegen thema Schrijven

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Bakkerscafé Brood op de Plank

29 Castellastraat

6512 EV Nijmegen

Netherlands

View Map

Event description

Description

Vrijdag 7 februari heten wij bij Open Coffee Nijmegen ondernemers welkom op onze themabijeenkomst “Wie schrijft die blijft!”.

 • Wat? Open Coffee Nijmegen
 • Thema? Schrijven
 • Voor wie? Zzp-ers, MKB-ers, ondernemers
 • Waar? Bakkerscafé “Brood op de Plank”, Castellastraat 29, Nijmegen
 • Parkeren? Het is betaald parkeren bij het Bakkerscafé. Wil je goedkoper of gratis parkeren, kijk dan aan de overkant van het spoor aan de Willemsweg. In de buurt van de Aldi kun je of gratis of goedkoper parkeren. De Willemsweg ligt op 5 à 10 minuten loopafstand.
 • Wanneer? Vrijdag 7 februari 2020
 • Hoe laat? Van 9 tot 10.30 uur

Deze maandelijkse netwerkbijeenkomst staat in het teken van het thema Schrijven. Dus, wil je meer weten over schrijven, bloggen, storytelling, copywriting (= reclame schrijven) of over het schrijven van boeken? Of wil je alleen maar netwerken, sparren, koffie leuten of zaken doen? Dat kan allemaal tijdens deze bijeenkomst.

Schrijven?

Een bedrijf kan tegenwoordig niet zonder schriftelijke communicatie. Denk aan e-mails, offertes, webteksten, blog posts, copywriting, berichten op social media et cetera. Schrijven hoort bij een moderne bedrijfsvoering. Wat ook goed werkt voor je bedrijf is een boek over een thema in jouw vakgebied of een handleiding voor een systeem of product dat je verkoopt.

Heb jij vragen over tekstschrijven? Bijvoorbeeld:

 1. Hoe breng je effectief jouw boodschap over?
 2. Waar moet je op letten met jouw teksten?

We hebben een breed scala aan schrijvers uitgenodigd die jullie hierover willen adviseren. zij pitchen kort om te laten horen op welk gebied zij gespecialiseerd zijn. En jij spreekt ze aan tijdens het netwerken.

Wat is Open Coffee Nijmegen?

Open Coffee Nijmegen brengt ondernemers, ZZP-ers en professionele freelancers uit de regio Nijmegen onder het genot van een kopje koffie (of thee) bij elkaar. De inspirerende netwerkbijeenkomst is er voor iedereen die het leuk vindt nieuwe zakelijke contacten op te doen: eerst een bakje koffie of thee en daarna weer aan het werk. De Nijmeegse editie organiseren we al sinds 2009 in Het Bakkerscafé. Op vrijdag 4 oktober 2019 vierden wij ons tienjarig bestaan in gezelschap van burgemeester Hubert Bruls en wethouder Monique van Esselbrugge.

Waar wordt het gehouden?

Het Bakkerscafé “Brood op de Plank” is een ontbijt-lunch café met producten van hoogstaande kwaliteit. Bovendien biedt het werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het Bakkerscafé zit op de Castellastraat 29, Nijmegen, bij de oude Dobbelmanfabriek in de wijk Bottendaal.

NB: Open Coffee is gratis, maar consumpties zijn voor eigen rekening. Betalen kan alleen met de pinpas.

 • Website Open Coffee Nijmegen
 • LinkedIn groep: https://www.linkedin.com/groups/2105447/
 • Twitter: https://twitter.com/ocnijmegen
 • Facebook: https://www.facebook.com/opencoffeenijmegen/
Share with friends

Date and Time

Location

Bakkerscafé Brood op de Plank

29 Castellastraat

6512 EV Nijmegen

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved