This event has ended

Open Koffie Lucas de Man, Stadskunstenaar

Gemeente 's-Hertogenbosch

Thursday, August 22, 2013 from 10:00 AM to 11:00 AM (CEST)

S-Hertogenbosch

Open Koffie Lucas de Man, Stadskunstenaar

Ticket Information

Type End     Quantity
Open Koffie Lucas de Man Ended Free  

Who's Going

Loading your connections...

Share Open Koffie Lucas de Man, Stadskunstenaar

Event Details

Traan – stadskunstenaar Lucas de Man

Sinds februari 2013 is Lucas De Man op initiatief van Het Zuidelijk Toneel voor 4 jaar aangesteld als stadskunstenaar in ‘s-Hertogenbosch. Dit initiatief wordt ruimhartig ondersteund door de gemeente. De stadskunstenaar heeft de Stad als onderwerp in zijn werk en creëert door middel van kunstprojecten ontmoeting en verbinding in en met de stad. In 2014 presenteert Lucas zijn eerste grote stadsproject Traan, een multidisciplinair kunstproject over samenleven nu en in de toekomst. Laat je tijdens deze Open Koffie inspireren door deze sympathieke kunstenaar. Meer informatie, meer informatie.


Meld je aan de balie van het Stadskantoor (Wolvenhoek 1, 's-Hertogenbosch), iemand neemt je dan mee naar de prachtige binnentuin waar, mits het weer een beetje meewerkt, Lucas zijn verhaal houdt.

 

 

Have questions about Open Koffie Lucas de Man, Stadskunstenaar? Contact Gemeente 's-Hertogenbosch

When & WhereBinnentuin Stadskantoor 's-Hertogenbosch
Wolvenhoek 1
S-Hertogenbosch


Thursday, August 22, 2013 from 10:00 AM to 11:00 AM (CEST)


  Add to my calendar

Organizer

Gemeente 's-Hertogenbosch

De gemeente 's-Hertogenbosch organiseert een paar keer per jaar een Open Koffie. Een inspiratiesessie die in het teken staat van 'ontmoeten, verbinden en inspireren'. 

Vooraf en na afloop van de bijeenkomst is er ruimte om (uiteraard met koffie of thee) anderen te ontmoeten. De bijeenkomsten zijn niet alleen toegangkelijk voor ambtenaren; iedereen is welkom! Via de LinkedIn groep blijf je op de hoogte! 

www.s-hertogenbosch.nl

  Contact the Organizer

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.