€1,800

Personal Training - Exclusive one to one Personal Training - max 2 / year

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Sportschool Nique

161 Amsteldijk

1079 LH Amsterdam

Netherlands

View Map

Event description
Leer te bewegen zoals de natuur dat heeft bedoeld!

About this Event

Lekker strak in je vel zitten! Wie wilt dat nou niet! Onbezorgd op het strand flaneren, gemakkelijk je boodschappentas tillen en met flink veel zelfvertrouwen door het leven gaan! Spierkracht, Explosiviteit, Flexibiliteit en een Sterke Geest - dat zijn mijn toverwoorden!

Sport heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Van jongs af aan tot mijn 24ste rende ik achter een bal aan en maakte ik deel uit van een team. Ik leerde winnen en verliezen en leerde door alle blessureleed heen te bijten. Dit gaf mij een sterk karakter. Ik stoeide deze jaren eveneens op de judomat, speelde tennis in de zomermaanden en hield mij daarnaast zo nu en dan bezig met fitness: ik wilde ook sterk worden!

Na al het aanhoudende blessureleed stopte ik met voetballen, tennissen en judoën. Fitness werd mijn nieuwe passie! Ik stopte al mijn energie vanaf toen in de fitness. Ik heb alles uitgeprobeerd qua schema’s, voeding en rust. Ik heb veel fouten gemaakt zoals: te weinig eten, te weinig rust en te veel cardio, waardoor je lichaam geen kans krijgt om spiermassa te winnen. Deze fouten zorgen ervoor dat ik jou voor deze fouten kan behoeden.

In 2009 rondde ik de sportopleidingen Fitnesstrainer A en B met succes af en kwam ik voor het eerst met coaching, motivatie en persoonlijke ontwikkeling van mensen in aanraking. In 2017 ben ik begonnen met de befaamde internationale personal trainersopleiding NASM CPT die ik in februari 2018 heb afgerond.

We gaan samen jouw huidige trainingspatroon aanpassen om jou het lichaam te bezorgen waar jij van houdt en jij trots op bent! Je leert je lichaam onder mijn begeleiding daadwerkelijk kennen: waar reageert je lichaam qua training en voeding het beste op en waar niet?

Ik leer je in de periode alle trainingstechnieken, waardoor jij in staat bent de rest van je leven deze kennis te kunnen toepassen: verspilling van tijd en energie wordt voorkomen!

Ik bereid mijn trainingen met veel aandacht en tijd voor; de fysieke en mentale ontwikkeling van jou staat centraal. Mijn trainingen zijn afwisselend qua intensiteit, aard en duur. Rustmomenten tussen de oefeningen worden afgewisseld om jouw lichaam telkens van nieuwe prikkels te voorzien. Continu pas ik mijn trainingen aan aan jouw vorderingen en verdiep ik mij hoe jouw lichaamstype reageert op bepaalde oefeningen.

Ik focus mij op de uitvoering van oefeningen. Een goede lichaamshouding en bewuste ademhaling zijn essentieel voor optimale resultaten. Ik geef tijdens de trainingen al mijn energie aan jou, waardoor jij kan floreren. Ik behandel je niet met een fluwelen handschoen: ik laat je hard werken en geef je als je dat verdient eerlijke complimenten. Onder mijn begeleiding is het voor de 100% aan de slag en niets minder.

We evalueren je behaalde resultaten en we stellen bij waar nodig. Het is voor elk persoon telkens weer zoeken naar het juiste evenwicht tussen voeding, training en rust. Ik ben een fanatieke coach waarbij je je volledig aan moet overgeven om daadwerkelijk resultaten te behalen. Laat alles los wat je tot nu toe weet en hoe je altijd hebt getraind! Ik werk alleen met personen die samen met mij daadwerkelijk voor langere termijn levensresultaten willen behalen.

Wil jij daadwerkelijke resultaten behalen! Ik daag je uit om samen met mij te investeren in je gezondheid en in je toekomst

Mijn ondersteuning:

- One-to-one personal training

- NASM-OPT Model Schedule

- FLOW en Mindset

- Zelfvertrouwen boost!

GuidoFox

Share with friends

Date and Time

Location

Sportschool Nique

161 Amsteldijk

1079 LH Amsterdam

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved