Pitch Night: Van Droom naar Doel is Doen

Actions Panel

Pitch Night: Van Droom naar Doel is Doen

Laat je tijdens de Pitchnight inspireren door de ondernemersdromen van jonge, creatieve Rotterdammers.

By Bibliotheek Rotterdam

When and where

Date and time

Thursday, April 20 · 7:30 - 9:30pm CEST

Location

Centrale Bibliotheek Rotterdam 110 Hoogstraat 3011 PV Rotterdam Netherlands

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.
Eventbrite's fee is nonrefundable.

About this event

  • 2 hours
  • Mobile eTicket

Laat je tijdens de Pitchnight inspireren door de ondernemersdromen van jonge, creatieve Rotterdammers en hoe zij hun passie inzetten om dit werkelijkheid te laten worden.

Masterclass ‘Van Droom naar Doel is Doen’

De afgelopen maanden hebben verschillende jongeren deelgenomen aan de masterclass Van Droom Naar Doel Is Doen in de bibliotheek. Tijdens deze masterclass werden jongeren begeleid op het gebied van ondernemen, netwerken en zelfontplooiing. Zo kregen zij inzicht hoe zij hun talenten kunnen inzetten om een inkomen te genereren. Hoe ga je van een persoonlijke naar een zakelijke ontwikkeling, hoe zet je goed je eigen netwerk in en benader je deze op een professionele manier? Deelnemers hebben na een succesvolle afronding van de masterclassreeks een certificaat behaald.

Pitchnight

Tijdens deze vierde editie van de Pitchnight geven jonge creatievelingen uit Rotterdam een presentatie over hun dromen en doelen. Wat is hun achtergrond en waar komen zij vandaan? Waar ligt hun passie? En welke weg willen zij bewandelen om van hun droom een doel te maken?

De pitches worden beoordeeld door een vakjury. De winnaar krijgt bovendien de mogelijkheid om zijn of haar eigen evenement te organiseren in Bibliotheek Rotterdam.

  • Locatie: Bibliotheektheater, Centrale Bibliotheek
  • Toegang: 2,50 euro, incl. drankje

About the organizer

Een van de drukstbezochte plekken van Rotterdam is de bibliotheek: hét kenniscentrum en culturele podium van Rotterdam. Natuurlijk kun je boeken, muziek en films lenen, maar ook voor activiteiten, workshops, goede studie- of werkruimte, het huren van een zaal of bijwonen van een voorstelling ben je welkom.