Sales Ended

Powervrouwen lunch & workshop: Op naar meer ideale klanten! (Eindhoven)

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Oude Rechtbank

Stratumseind 32

Eindhoven

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Event description

Description

Yesss we komen op veler verzoek eindelijk naar Brabant!
Op 7 december zullen we een lunch bij de Oude Rechtbank organiseren en aansluitend de workshop 'Op naar meer ideale klanten!'. Je kan nu een combi ticket kopen om bij beide events aan te sluiten.

De gespreksleider bij de lunch zal dit keer Nicole Lagé zijn. Sommigen van jullie zullen haar al eens ontmoet hebben tijdens een van de netwerk lunches in Nijmegen. Nicole is inmiddels volop aan de slag als zelfstandig ondernemer en heeft er daarnaast voor gezorgd dat we in deze prachtige locatie in Eindhoven zitten!

Workshop 'Op naar meer ideale klanten!'
Heb je het weleens ervaren? Een klant die je geen energie geeft, maar juist kost. Of misschien ben je wel verbaasd dat na al jouw inspanningen je nog steeds geen nieuwe klanten hebt? Je ideale klant bepalen en weten tot haar door te dringen is allermeest bepalend voor het succes van je bedrijf. Zonder klanten namelijk geen bedrijf. En zonder ideale klanten geen leuk bedrijf.


Wie is jouw ideale klant? Wat is haar verlangen? Hoe word je zichtbaar? En hoe zorg je dat zij klant wordt? Daarover gaat deze praktische salesinspiratiemiddag. Aan het einde hiervan weet je je ideale klant te benoemen en een shortlist op te stellen van 5 ideale klanten én 5 creatieve, betekenisvolle manieren om je klant op jouw manier binnen te halen incl. deadline.

Ontdek hoe je als Powervrouw jouw kwaliteiten kunt benutten in Sales. Geef je nu op!

Win gratis coachingbij Christine!
Heb jij je aangemeld voor de workshop? Dan maak je kans op een half uur coaching van Christine! Deel en tag zoveel mogelijk geinteresseerden in de workshop op social media en win het coachgesprek.

De Trainer
Christine Cremers is Salescoach en leert ondernemers vanuit hun passie, authenticiteit en expertise klanten aan te trekken. Zij kiest voor het coachen van gedreven ondernemers die kiezen voor krachtige resultaten. Haar motto:

Enthousiasme werkt aanstekelijk, maar kan volgende week weer anders zijn. Kies voor het behalen van krachtige resultaten, niet morgen maar NU

Date and Time

Location

Oude Rechtbank

Stratumseind 32

Eindhoven

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Save This Event

Event Saved