19,50 € – 35 €

Presentatie/Lezing Patricia Snel donderdag 24 mei

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Mauritz Salon en Hotel

39-41 Landpoortstraat

4797 AN Willemstad

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Donderdagavond 24 mei verzorgt auteur Patricia Snel een lezing/presentatie over haar laatstverschenen boek Expat Exit in de salon van Hotel Mauritz te Willemstad. Kom (persoonlijk) kennismaken met deze bijzondere auteur!

Bestsellerauteur Patricia Snel groeide op in Gouda en studeerde in Leiden Italiaanse taal-en letterkunde en kunstgeschiedenis. Na haar studie werkte zij enkele jaren voor een marketing en communicatiebureau, richtte ze diverse bedrijfjes op en reisde o.a. een half jaar lang door Zuid- Amerika en Afrika.

Voor haar thriller en bestseller Verblind (2010), dompelde zij zich onder in het leven van de wiethandel, liep mee tijdens het oogsten en was aanwezig bij het verhandelen. In 2006 verruilde Patricia de hoofdstad voor het platteland, het decor voor haar tweede thriller De intrigant die in mei 2011 is verschenen. Haar verhuizing eind 2010 naar Singapore leverde stof op voor de bestseller De expat, waarvan meer dan 70.000 exemplaren werden verkocht. Na De expat verschenen De jacht (mei 2015, decor Congo-ivoorhandel) en De violiste (maart 2016) en verhuisde zij naar de Kaaimaneilanden. Na twee jaar wonen in het Caribisch gebied keerde zij in april 2016 terug naar Amsterdam. Ze leeft en werkt op haar woonboot Gratia Deo in Amsterdam. In maart 2018 is haar zesde thriller Expat exit verschenen, waar schuld, liefde en drugshandel de spannende ingrediënten voor dit expatdrama op Curaçao vormen. Het is haar eerste thriller bij uitgeverij Ambo|Anthos.28 maart is Expat exit verschenen!

Als geen ander toont Patricia Snel zowel de exotische als de duistere kanten van het jetsetbestaan. Met Expat exit keert Patricia Snel terug naar de wereld van haar bestseller De expat, verschenen in 2010.

In Expat Exit lukt het Elisa nauwelijks om na haar scheiding een nieuw leven op te bouwen op Curaçao. Ze worstelt met de liefde, met het vinden van een baan, met heimwee naar Nederland. Bovendien eist haar ex de volledige voogdij over hun elfjarige zoon Sam. Na een ernstig bootongeluk, waarbij het vriendje van Sam zwaargewond raakt, wordt Elisa verantwoordelijk gehouden en keert de expatwereld zich tegen haar.

In soepel proza neemt Patricia Snel in Expat Exit de lezer mee in het luxe expatleven op Curaçao. Op zeer invoelbare wijze toont ze de wanhoop van een moeder voor wie niets te ver gaat om haar kind te beschermen.


U bent welkom vanaf 19.30 uur en Patricia Snel start haar presentatie om 20.00 uur. Na afloop biedt Witkamp Events u een gratis drankje aan en is er gelegenheid tot napraten tijdens de signeersessie. Er zijn 50 plaatsen beschikbaar. U wordt verwacht in de Salon van Hotel Mauritz (aan de overkant van het café-restaurant). Graag tot ziens!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Mauritz Salon en Hotel

39-41 Landpoortstraat

4797 AN Willemstad

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen