€2,359.50

Protocol Training (in Den Haag, in het Nederlands)

Actions and Detail Panel

€2,359.50

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Hotel Des Indes

54-56 Lange Voorhout

2514 EG Den Haag

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description
Protocol Training - ontwikkel jezelf tot de protocol management expert van jouw organisatie verantwoordelijk voor het bouwen van sterke rela

About this Event

Tijdens onze Protocol Training leren we je niet alleen de regels van het protocol, maar ook de methode zoals beschreven in ons boek Protocol to Manage Relationships Today: Modern Relationship Management Based Upon Traditional Values ​​(Amsterdam University Press, 2020). Door de methode toe te passen in verschillende real-life businesscases, word je bedreven in het voorbereiden van elk type bijeenkomst met hoogwaardigheidsbekleders of andere Vips. Na het volgen van onze Protocol Training ben je uitgerust om de uitdagingen en complexiteiten van het bouwen van sterkte relaties aan te gaan.

De Protocol Training richt zich ook op het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden; tijdens verschillende interactieve lessen leren we je diplomatieke en netwerkvaardigheden, non-verbale communicatie en persoonlijke presentatie. Verder is de Protocol Training inclusief een formeel driegangen etiquettediner en gastles over de viering ’75 jaar Vrijheid’.

Bij de Protocoltraining worden de veiligheidsrichtlijnen rond het Coronavirus strikt gevolgd. Ook tijdens de training komt het virus aan bod; hoe beïnvloedt het virus het protocol?

Share with friends

Date and Time

Location

Hotel Des Indes

54-56 Lange Voorhout

2514 EG Den Haag

Netherlands

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved