0341 Digital 2022

Venster Acties en details

Gratis

Datum en tijd

Locatie

Bouw & Infra Park | Bedrijvencampus & Congrescentrum

2 Ceintuurbaan

3847 LG Harderwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Toonaangevende sprekers zullen zorgen voor een avond vol kennis, inspiratie en eye-openers op het gebied van Digital Marketing.

Over dit evenement

Wat is 0341 Digital?

0341 Digital is een Digital Marketing event speciaal voor ondernemers en marketeers. Laat je inspireren door de succesverhalen van verschillende gastsprekers en ontdek hoe jij Digital Marketing in kunt zetten om jouw organisatie (nog meer) te laten groeien.

Tijdens het event staat de vertaalslag naar de praktijk en dus jouw organisatie centraal. Niet enkel het succesverhaal wordt toegelicht, maar het bruggetje naar jouw organisatie wordt ook direct gemaakt door middel van break-out rooms.

Zo heb jij na het event concrete handvatten om als ondernemer of marketeer te groeien met jouw digital marketing activiteiten.

www.0341digital.nl

Waar & Wanneer

0341 Digital zal plaatsvinden op donderdagavond 6 oktober 2022 op het Bouw en Infra Park in Harderwijk. Vanaf 19:00 ben jij van harte welkom.

Wil je niks missen van het event? Zorg er dan voor dat je voor 19:30 binnen bent! Na een korte introductie kan je plaatsnemen in de juist zaal. Welke zaal dit is, is afhankelijk van het gekozen thema. Tussen de break-outs door heb je 5 minuten de tijd om van zaal te wisselen. Vervolgens zal Mark Tuitert het programma afsluiten als keynote. Tot slot heb je onder het genot van een hapje en drankje de mogelijkheid om te netwerken.

Waarom 0341 geschikt is voor jou

0341 Digital heeft als doel om ondernemers en marketeers te enthousiasmeren, te inspireren en te helpen groeien op het gebied van Digital Marketing. Omdat wij als geen ander weten dat 'groeien' niet vanzelf gaat en niet na één poging gebeurt, is 0341 Digital een jaarlijks terugkerend evenement.

De onderwerpen

Tijdens het evenement brengen we, door middel van break-out sessies, verschillende onderwerpen aan bod, waaronder:

➤ B2B websitebezoekers omzetten tot concrete leads

➤ (Online)succesverhalen van andere ondernemers

➤ Online personalisatie: creëer een personalized website

➤ De do’s and don’ts op LinkedIn voor ondernemers

➤ Video als onderdeel van je marketingstrategie

Delen met vrienden