0341 Digital

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Theater Harderwijk

26 Stationslaan

3842 LA Harderwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Toonaangevende organisaties zullen zorgen voor een avond vol kennis, inspiratie en eye-openers op het gebied van Digital Marketing.

Over dit evenement

Wat is 0341 Digital?

0341 Digital is een Digital Marketing event speciaal voor organisaties en ondernemers. Laat u inspireren door de succesverhalen van verschillende gastsprekers en ontdek hoe u Digital Marketing in kunt zetten om uw organisatie (nog meer) te laten groeien.

Tijdens het event staat de vertaalslag naar de praktijk en dus uw organisatie centraal. Niet enkel het succesverhaal wordt toegelicht, maar het bruggetje naar uw organisatie wordt ook direct gemaakt.

Zo heeft u na het event concrete handvatten om als ondernemer te groeien met uw digital marketing activiteiten.

www.0341digital.nl

Sprekers

Waar & wanneer

0341 Digital zal plaatsvinden op donderdagavond 14 november 2019 in het Theater van Harderwijk. Vanaf 19:00 bent u van harte welkom. Na binnenkomst heeft u voldoende tijd om rustig wat te drinken en tegelijkertijd is er ook gelegenheid om te netwerken.

De eerste spreker zal om 19:30 aantreden. Wilt u niks missen van het event? Zorg er dan voor dat u voor 19:30 binnen bent! Ook na de verschillende keynotes is er mogelijkheid om te netwerken, ditmaal onder het genot van een hapje en een drankje!

Waarom 0341 Digital?

0341 Digital heeft als doel om ondernemers en organisaties te enthousiasmeren, te inspireren en te helpen groeien op het gebied van Digital Marketing. Omdat wij als geen ander weten dat ‘groeien’ niet vanzelf gaat en niet na één poging gebeurt, is 0341 Digital een jaarlijks terugkerend evenement.

Daarnaast biedt 0341 Digital gedurende het jaar praktische workshops aan, waarbij ingezoomd wordt op een specifiek onderwerp of vraagstuk. Zo heeft u gedurende het jaar meerdere contactmomenten waarop u geïnspireerd en geënthousiasmeerd raakt en waardoor u en uw organisatie zullen groeien op het gebied van Digital Marketing!

U kunt zich tijdens of na 0341 Digital eenvoudig inschrijven voor één van de praktijkgerichte workshops.

www.0341digital.nl

Datum en tijd

Locatie

Theater Harderwijk

26 Stationslaan

3842 LA Harderwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen