Gratis

10e JCI Hoeksche Waard Rally

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Startlocatie

Stougjesdijk 153

3271 KB Mijnsheerenland

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Graag nodigen wij u uit voor 10e JCI Hoeksche Waard Rally op zondag 10 september 2017. Een gezellige tour rally die toegankelijk is voor iedereen en waaraan elke auto mag deelnemen. De rally is inclusief lunch en borrel kost slechts € 90,- per equipe. De opbrengst van dit evenement komt ten goede aan de Stichting Europa Kinderhulp.
Veelgestelde vragen

Welke route wordt er die dag gereden?

Dit houden we uiteraard nog even geheim maar wel kunnen we melden dat zowel de start als de finish locatie beide in de Hoeksche Waard liggen.

Waar kan ik informatie vinden over het goede doel?

Dit jaar staat Stichting Europa Kinderhulp centraal en hiervoor proberen we zoveel mogelijk kinderen uit een achterstandsituatie een fijne vakantie te geven. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de website.

Hoe kan ik extra doneren?

Extra donatie is uiteraard zeer welkom en om dit makkelijk te maken hebben we dit toegevoegd aan het inschrijfformulier. Een kind 3 weken op vakantie sturen kost slechts € 90 per kind. Een ander bedrag mag natuurlijk ook, dit kun je zelf opgeven en en verwerken wij direct in ons betaalverzoek.

Kan ik sponsoren?

Zeker, ook dit jaar zijn er weer verschillende sponsormogelijkheden. Bij sponsoring van 10 vakanties kun je al onze hoofdsponsor zijn en overleggen wij graag hoe we hier verder invulling aan kunnen geven. Andere bedragen en mogelijkheden bespreken we graag. Mail ons hiervoor op rally@jci-hw.nl of bereik ons op telefoonnummer 06-48775320.

Hoe zit het met betalingen?

Alhoewel er bij de ticketprijs staat dat dit gratis is kost deelname €90,- per equipe. Hiervoor zullen wij een betaalverzoek sturen wat je gemakkelijk middels iDEAL kunt voldoen. Zelf overmaken mag ook, gebruik hiervoor rekeningnummer NL73BUNQ2291093258.

Ik wil graag een factuur ontvangen voor deelname, hoe ontvang ik die?

Geef in het bestelformulier aan dat je een factuur wenst te ontvangen en deze sturen wij gelijktijdig met het betaalverzoek toe.

Ik wil graag extra equipes opgeven, hoe doe ik dit?

Omdat we graag alle relevante informatie vooraf willen verzamelen vragen we per equipe een eigen inschrijving cq bestelling van een ticket te doen.

Wat zijn de parkeermogelijkheden voor het evenement?

Bij de start, lunch en finishlocatie is er voldoende parkeergelegenheid om je bolide goed en veilig te parkeren.

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Gebruik bij voorkeur via het mailadres rally@jci-hw.nl en in spoedgevallen telefoonnummer 06-48775320
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Startlocatie

Stougjesdijk 153

3271 KB Mijnsheerenland

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen