€ 0 – € 45

2021 Najaar treffen Dubbellucht in Terwolde

Venster Acties en details

€ 0 – € 45

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bandijk 60

60 Bandijk

7396 NC Terwolde

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Beste Dubbelluchters, U kunt zich nu aanmelden voor het voor het Dubbellucht najaar treffen 2021

Over dit evenement

Beste Dubbelluchters, 

U kunt zich nu aanmelden voor het najaars treffen 2021. Het weekend is op 24, 25 en 26 september op camping De Scherpenhof Bandijk 60 Terwolde.

U kunt dit treffen zoals altijd bezoeken met een geschorste camper. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Er zijn wel enkele voorwaarden waar u aan moet voldoen:

  • De camper moet 15 jaar of ouder zijn.
  • U dient bij de inschrijving te vermelden: kenteken, woonplaats, dag van vertrek van huis of stalling, en dag dat u weer naar huis gaat.
  • Zorg dat uw camper verzekerd is.
  • Vergeet niet om duidelijk aan te geven op welke dag u aankomt en weer vertrekt, omdat u op de zaterdag niet op de openbare weg mag komen met uw voertuig.

Wij hebben als Dubbellucht weer een schorsingsontheffing aangevraagd en gekregen. Hiervoor heeft u geen bewijs nodig tijdens de rit.

Bestellen van uw ticket via www.dubbellucht.nl is heel gemakkelijk. Klik, na inloggen op de website met gebruikersnaam en wachtwoord, in het menu op evenementen > aanmelden najaars treffen Ter Wolde. Vul alles in, betaal via IDEAL (bankpas en creditcard mogelijk) en eigen bank en u bent verzekerd van een plek (indien van toepassing met vrijstelling schorsing).

U kunt zich online aanmelden tot 18 september, daarna is dit niet meer mogelijk. Kunt u om wat voor reden dan ook niet inloggen op onze website, mail dan naar help@dubbellucht.nl en u wordt zo snel mogelijk geholpen. Geen internet? Alleen dan kan u, ruim voor het treffen, reserveren door een bedrag van € 45,- incl. BTW per equipe over te maken naar Rabobank IBAN: NL36RABO0134089006 BIC: RABONL2U t.n.v. penningmeester Dubbellucht o.v.v. najaars treffen 2021, uw lidmaatschapsnummer, kenteken, woonplaats en of u geschorst bent. Moet u om geldige redenen dicht bij de toiletten staan of gegarandeerd stroom nodig hebben, vermeld dit dan ook.

Komt u zonder reservering dan betaalt u aan de poort € 75,- incl. BTW per equipe. U kunt dan geen gebruik maken van de schorsingsontheffing. Deze wordt namelijk collectief aangevraagd door de organisatie. Het kenteken moet bij ons bekend zijn i.v.m. de meldingsplicht bij de belastingdienst.

U bent pas echt ingeschreven als het bedrag ook is overgemaakt. Wacht er niet te lang mee, voor u het weet is het zover. We hopen weer veel leden welkom te mogen heten. 

Werkgroep Evenementen

Naast een ticket voor deelname aan het treffen zijn er tickets te bestellen voor deelname aan de volgende activiteiten:

  • ALV in verband met de coronamaatregels ticket verplicht.
  • Speelparadijs voor kinderen tot 12 jaar.
  • Rondleiding IJssel linie.
  • Diner buffet ( bij voldoende deelname)
  • Ontbijtbuffet (bij voldoende deelname)
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bandijk 60

60 Bandijk

7396 NC Terwolde

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator Dubbellucht

Organisator van 2021 Najaar treffen Dubbellucht in Terwolde

De Mercedes-Hanomag Kampeerautoclub Dubbellucht heeft tot doel het in stand houden van de al dan niet tot camper omgebouwde bussen van de merken Mercedes-Benz, Hanomag en Hanomag-Henschel.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen