Gratis

21e Open Coffee Bouw - Circulair wonen en leven

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Verspillingsfabriek

Huygensweg 10

5466AN Veghel

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Welkom bij Open Coffee Bouw:
het snelst groeiende netwerk van Nederland binnen de bouwindustrie.

"Laten we even ergens een kop koffie drinken, dan praten we even bij!"

Dit moet herkenbaar zijn voor diegene die onder het genot van een kop koffie 'even' kennis wil maken, 'even' wat zaken wil bespreken of gewoon even een uurtje wil bijpraten.

Over de hele wereld ontstaan Open Coffee Clubs waar ondernemers, werknemers en geïnteresseerden een uurtje of anderhalf bij elkaar komen om kennis te maken, kennis te delen, ideeën te bepraten, alles onder het genot van...koffie.

Open Coffee: simpel gezegd...gemiddeld 8 keer per jaar, op een andere plaats op een vast tijdstip komen ondernemers en geïnteresseerden bij elkaar. Vaak een programma, een elevator pitch of een officiële presentaties. Alleen jij, die ander en...koffie. Nodig ook je vrienden en relaties uit en kom langs!


Vaste partner van Open Coffee Bouw: SPARK Bouwinnovatie Campus

Het thema van deze OCB is:
'Circulair wonen en leven! Hoe organiseren we dat? En wat is de impact?'

Een live update met bekende en minder bekende Brabanders (of daarbuiten), over ambities, doelstellingen en concrete aanpakken. Presentatie door Peter Linders

programma:

08:30 uur Inloop en ontvangst in theater van De Verspillingsfabriek
09:00 uur Talkshow over het thema

Als co-host en expert op dit thema schuift aan Bob Hutten. Bob is initiatiefnemer van de Verspillingsfabriek in Veghel. Als enterpeneur en trendsetter wil hij bewijzen dat er van al de voedselresten van telers, veilingen, supermarkten en cateraars echte kwaliteitsproducten zijn te maken. Ook Rob Bogaarts van Woonbedrijf is bevlogen met dit thema maar dan met materialen binnen de bouwsector. Als aanhanger van The Natural Step en corporatiemanager bewijst Rob dat je met gezond verstand, veel beter om kan gaan met huidige en nieuwe materialen zonder negatieve impact op natuur-milieu en samenleving. Rob neemt ons mee naar zijn missie binnen de bouwwereld!


10:00 uur Einde talkshow en start netwerkkoffie
11:30 uur einde programma


Waarom registratie via Eventbrite?

OpenCoffeeBouw heeft er voor gekozen de aanmeldingen voor de bijeenkomsten te laten verlopen via EventBrite, om jou als bezoeker één overzichtelijk platform te bieden. Op dit centrale punt is snel en gemakkelijk te zien wie zich allemaal hebben aangemeld voor de bijeenkomst, eventuele updates of laatste medelelingen komen automatisch in jouw persoonlijke mailbox.

Voor het aanmelden is het noodzakelijk om een account aan te maken. De gegevens die je registreert worden alleen gebruikt om de registratie op een goede manier te verwerkt. Ze worden niet gedistribueert of gebruik voor marketingdoeleinden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Verspillingsfabriek

Huygensweg 10

5466AN Veghel

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen