22e Open Coffee Bouw - Aan de slag met de energietransitie

Ticketverkoop is gesloten

Registraties zijn gesloten
Bedankt voor je belangstelling. Inmiddels is de ticketinschrijving verlopen. Meer informatie hierover via dirk@brainweb.nl

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Club Smederij (Spoorzone)

Burgemeester Brokxlaan 8-84

5041SB Tilburg

Netherlands

Kaart bekijken

Ticketverkoop is gesloten

Registraties zijn gesloten
Bedankt voor je belangstelling. Inmiddels is de ticketinschrijving verlopen. Meer informatie hierover via dirk@brainweb.nl
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Welkom bij Open Coffee Bouw:
het snelst groeiende netwerk van Nederland binnen de bouwindustrie.

"Laten we even ergens een kop koffie drinken, dan praten we even bij!"

Dit moet herkenbaar zijn voor diegene die onder het genot van een kop koffie 'even' kennis wil maken, 'even' wat zaken wil bespreken of gewoon even een uurtje wil bijpraten.

Open Coffee: simpel gezegd...gemiddeld 8 keer per jaar, op een andere plaats op een vast tijdstip komen ondernemers en geïnteresseerden bij elkaar. Vaak een programma, een elevator pitch of een officiële presentaties. Alleen jij, die ander en...koffie. Nodig ook je vrienden en relaties uit en kom langs!


Vaste partner van Open Coffee Bouw: SPARK Bouwinnovatie Campus

Het thema van deze OCB is:
'Aan de slag met de energietransitie! Voorbeelden uit Tilburg'

Een live update met bekende en minder bekende Brabanders (of daarbuiten), over ambities, doelstellingen en concrete aanpakken. Presentatie door Peter Linders

programma: De Opencoffeebouw is gehost door de Gemeente Tilburg vanuit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling in het kader van OPZuid en in het kader van de European Social Innovation Week 2017.

08:30 uur Inloop en ontvangst in Club Smederij (Spoorzone)
09:15 uur Talkshow over het thema

De ochtend start om 08.30 uur met Open Coffee Bouw, een live talkshow met Peter Linders, provinciaal programmacoördinator Sneller en Beter naar Nul-op-de-Meter (SBNoM). Hij gaat met een tweetal prominente gasten in gesprek over de lange termijn energietransitie-opgave in de bestaande woningbouw met als overkoepeld thema “Aan de slag met je huis”.


Hoe verloopt de energietransitie in de Gemeente Tilburg, en zijn er goede voorbeelden? En hoe verhoudt sociale innovatie met technische innovatie?


10:00 uur Einde talkshow en start ochtendprogramma met inspiratiesessies, met m.m.v. Nicolaas Veltman, Yuri van Bergen, Jan Kamphuis, 033Energie, Endis Reno en velen anderen

12:20 uur Netwerklunch aangeboden door de Gemeente Tilburg.


Waarom registratie via Eventbrite?

OpenCoffeeBouw heeft er voor gekozen de aanmeldingen voor de bijeenkomsten te laten verlopen via EventBrite, om jou als bezoeker één overzichtelijk platform te bieden. Op dit centrale punt is snel en gemakkelijk te zien wie zich allemaal hebben aangemeld voor de bijeenkomst, eventuele updates of laatste medelelingen komen automatisch in jouw persoonlijke mailbox.

Voor het aanmelden is het noodzakelijk om een account aan te maken. De gegevens die je registreert worden alleen gebruikt om de registratie op een goede manier te verwerkt. Ze worden niet gedistribueert of gebruik voor marketingdoeleinden.

Datum en tijd

Locatie

Club Smederij (Spoorzone)

Burgemeester Brokxlaan 8-84

5041SB Tilburg

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen