€ 1.887,60 – € 2.359,50

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Barneveld

Parmentierstraat 2A

3772MS Barneveld

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Een 3-daagse training over de wederkerige relatie tussen bestuurlijke opdrachtgevers en adviseurs: spreken vanuit IK, WIJ en HET.

Over dit evenement

Juist in deze veranderende wereld hebben organisaties steeds vaker te maken met multidimensionale vraagstukken, verschillende in- en externe stakeholders, belangen en visies. Voor een (strategisch) adviseur zijn actuele vakbekwaamheid en kennis steeds vaker onvoldoende om al deze personen, zienswijzen, belangen en gevoelens rond vraagstukken en oplossingen te kunnen verbinden. Ook van bestuurders, stuurgroepleden, toezichthouders en beleidsadviseurs vraagt dit echter een ander benadering. Voor een strategische samenwerking is het van belang dat partijen elkaars zienswijzen, belangen en gevoelens rond vraagstukken en oplossingen kunnen verbinden. Omdat dit niet vanzelf gaat, heeft BIC 5 een training ontwikkeld.

In deze 3-daagse training ‘Trusted Advisor’ worden de elementen uitgediept die in de relatie tussen bestuurlijke opdrachtgever en adviseur spelen. De training heeft veel toegevoegde waarde in elke situatie dat een opdrachtgever en adviseur elkaar ontmoeten. De training richt zich op beide gesprekspartners, omdat deze relatie wederkerig is: beide partijen spreken vanuit een ik, maken contact met de ander en kunnen vanuit hun eigen kader het proces en de mate van co-creatie beïnvloeden.

Als u zich voor 11 juli aanmeldt voor de training die start op 11 september, kun u nu profiteren van een vroegboekkorting van 20%.

De eerstvolgende training vindt plaats op woensdag 11 september, 25 september en 30 oktober, van 9.30-17.00 uur.

Ook de voorjaarstraining is ingepland en vindt plaats op 22 januari, 5 februari en 4 maart 2020. Voor meer informatie en aanmelding zie onze website.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Barneveld

Parmentierstraat 2A

3772MS Barneveld

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen