Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

ActionCOACH Informatiemiddag

ActionCOACH

Vrijdag 19 oktober 2018 van 13:00 tot 15:00 (CEST)

ActionCOACH Informatiemiddag
Beschikbare datums

Registratiegegevens

Type Einde Aantal
ActionCOACH Informatiemiddag 18 okt. 2018 Gratis  

Deel ActionCOACH Informatiemiddag

Evenementdetails

Wil je jouw kennis en ervaring inzitten om MKB-ondernemers te helpen?

ActionCOACH zoekt ondernemende business coaches die zich willen aansluiten bij een internationaal team van succesvolle business coaches. Als zelfstandig ondernemer.

Deze informatiemiddag biedt je de kans om persoonlijk kennis te maken op ons kantoor in Zeist en je een eerste beeld en gevoel te geven of ActionCOACH iets voor jou zou kunnen zijn, en omgekeerd.

Als je je aanmeldt voor deze informatiemiddag sturen we je van te voren wat informatie toe om door te nemen. Bekijk ook onze website 

Het kan ook zijn dat je via onze website op deze pagina bent gekomen en je de ontvangen informatie al doorgenomen hebt. Uitstekend! Je kan je als volgende stap hier aanmelden voor een informatiemiddag.

Je kan na afloop aangeven of je serieuze interesse hebt om de mogelijkheid om je eigen ActionCOACH bedrijf te starten nader te onderzoeken. Zo niet, even goede vrienden.

Een zorgvuldig proces

De beslissing om je eigen bedrijf te starten, of als je al een eigen bedrijf hebt om te investeren in een franchise, is een grote en belangrijke beslissing. Dit is een proces van wederzijdse verkenning en delen van informatie. 

Als er na de informatiemiddag voldoende aanknopingspunten zijn om door te praten, is de volgende stap dat we je uitnodigen voor een persoonlijk gesprek.

Daarna volgen er nog de volgende stappen:

  • Persoonlijk gesprek
  • Discovery day: uitgebreide dag met alle ins en outs waarbij je (levens)partner ook welkom is
  • Due Diligence: gesprekken met bestaande ActionCOACHes
  • Business Plan
  • Franchise-overeenkomst
  • Voorbereiding en training op ons hoofdkantoor
  • START als ActionCOACH Business Coach

In 2018 is het nog mogelijk om deel te nemen aan de 10-daagse training in september, oktober en december. Deze training vindt plaats op ons hoofdkantoor in Las Vegas, USA.

 


 

Heb je meer interesse in het werken met teams?

Onze partnerformule Engage & Grow biedt een certificering als Engagement Coach. 

Bekijk de website van Engage & Grow  en kom naar een informatie-ochtend https://engageandgrow-informatie-ochtend.eventbrite.nl

De informatie-ochtenden van Engage & Grow zijn voorafgaand aan de ActionCOACH informatie-middagen. Je kan je ook voor beide aanmelden, dan zorgen wij voor de lunch tussendoor.

Heb je vragen over ActionCOACH Informatiemiddag? Neem contact op met ActionCOACH

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


ActionCOACH Nederland
1e Hogeweg 198-I
3701 HL Zeist
Nederland

Vrijdag 19 oktober 2018 van 13:00 tot 15:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

ActionCOACH

ActionCOACH is 's werelds nummer 1 business coaching bedrijf met bijna 1.000 business coaches in 70+ landen. Sinds 1993 coachen wij dagelijks ruim 15.000 MKB-ondernemers bij de ontwikkeling en groei van hun bedrijf. Onze aanpak is resultaatgericht en bewezen succesvol. Onze business coaches worden intensief getraind en hebben een passie voor het helpen van ondernemers en hun team.

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.