Acts of the Region - Slimme en Schone Stadslogistiek in de MRA

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Pont 13

Haparandadam 50

1013 AK Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Help jij mee om versneld bij te dragen aan het tot nul reduceren van schadelijke uitstoot én de geluidsoverlast van stadslogistiek in de regio Amsterdam? Samen met onze partners werken we aan de transitie naar zero emissie stadslogistiek (CO2, NOx, fijnstof) en een schone Metropoolregio voor de toekomst. Lunch jij mee op woensdag 20 juni 2018?

In anderhalf uur praten we je bij over de meest actuele en relevante acties op het gebied van slimme en schone stadslogistiek in de Metropoolregio Amsterdam. Waar hebben we de afgelopen periode aan gewerkt? Waar kunnen we jouw hulp nog goed bij gebruiken? Wie is er goed op weg? En wat staat er op het programma voor de tweede helft van 2018?

Het programma is als volgt:

  • Green Deal ZES MRA, waar willen we naar toe?
  • Presentatie “Etalage en Kaart van initiatieven”
  • Gezamenlijk traject “Facilitaire Inkoop”
  • Traject “Regionale afstemming MRA-overheden”

State of the Region

Deze lunch is onderdeel van State of the Region: Het moment in het jaar om de toekomst van de Metropoolregio Amsterdam vorm te geven. Je kunt je ook inschrijven voor de andere twee deelprogramma’s van State of the Region.

  • 14:30 – 16:00 Facts of the Region in Theater Amsterdam*, waarin wordt besproken hoe de Metropoolregio Amsterdam er feitelijk voor staat; o.a. aan de hand van de Economische Verkenningen gepresenteerd door Henri de Groot, hoogleraar regionaal economische dynamiek aan de Vrije Universiteit. Voor meer informatie en inschrijving klik hier.
  • 16:30 – 19:00 Future of the Region in Theater Amsterdam*, 700 decision makers en change makers uit de regio geven samen de toekomst van de Metropoolregio Amsterdam vorm. Als je nog geen persoonlijke uitnodiging hebt ontvangen, kun je je aanmelden via deze wachtlijst.
Datum en tijd

Locatie

Pont 13

Haparandadam 50

1013 AK Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Amsterdam Economic Board

Organisator van Acts of the Region - Slimme en Schone Stadslogistiek in de MRA

Alles wat wij doen als Amsterdam Economic Board doen we voor de slimme, groene, gezonde toekomst van de Metropool Amsterdam: een CO2-neutrale, circulaire regio waarin we langer en gezonder leven en een betrouwbare, duurzame digitale samenleving waarin ieders talent tot ontplooiing komt.

Samen met bedrijven, kennisinstellingen en overheden werken we aan het behalen van onze ambities, door de inzet op concrete initiatieven en programma’s. Dat is de kern van ons werk.

De focus is op de meest urgente onderwerpen en op terreinen waar we in de regio de expertise, kennis en menskracht hebben om echt impact te maken en die bovendien economische groeipotentie bieden. We jagen kansrijke initiatieven in de regio aan met potentie tot verdere uitvoering en opschaling waarbij partijen uit ons netwerk in de lead zijn.

Uitgangspunt is altijd het mobiliseren van energie, eigenaarschap en uitvoerende kracht binnen de Metropool Amsterdam.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen