AFGELAST: MeetINN #20 - ICT & Governance

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

WerkBedrijf Rijk van Nijmegen

Nieuwe Dukenburgseweg 21a

6534 AD Nijmegen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

AFGELAST: Uiteraard wordt ook onze MeetINN afgelast of uitgesteld tot nader order. Wij informeren u per e-mail als we een nieuwe datum hebben bepaald!

Donderdag 9 april 2020: ICT Netwerk Nijmegen (INN) en WerkBedrijf Rijk van Nijmegen organiseren een nieuwe bijeenkomst, dit keer rondom ICT & Governance. We zijn te gast bij het WerkBedrijf Rijk van Nijmegen, op de begane grond van het kantoor van WerkBedrijf Rijk van Nijmegen aan de Nieuwe Dukenburgseweg.

Pien Walraven gaat ons meenemen in ICT & Governance door te vertellen over haar onderzoek; Business-IT alignmentvraagstukken in complexe organisaties. Hoe Elektronische Patiëntendossiers (EPD’s) zo goed mogelijk kunnen aansluiten bij de strategieën, doelen en behoeften van het ziekenhuis en al haar stakeholders. De verkregen inzichten zijn niet alleen relevant voor organisaties uit de gezondheidszorg! En verder vanavond uiteraard weer diverse pitchers, tafelpitches om elkaar beter te leren kennen en daarna…borrelen!

Gastheer Werkbedrijf Rijk van Nijmegen is het arbeidsbemiddelingsbedrijf dat o.a. via projecten als WaalbrugWire werkzoekenden met een ICT achtergrond nieuwe werkervaring op laat doen.

KOM NAAR DE MEETINN

Alles over het programma en locatie vind u op deze website, pagina MeetINN #20: ICT & Governance. Deelname is gratis, aanmelding verplicht!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

WerkBedrijf Rijk van Nijmegen

Nieuwe Dukenburgseweg 21a

6534 AD Nijmegen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen