Ahoy Tamboer-maître Clinic

Ahoy Tamboer-maître Clinic

Venster Acties en details

€ 45,19

Datum en tijd

Locatie

Rotterdam Ahoy

10 Ahoyweg

3084 BA Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Geweldige kans om je tamboer-maître-vaardigheden een upgrade te geven. Clinic o.l.v. Senior Drum Major Household Division Gareth Chambers.

Over dit evenement

De Ahoy Tamboer-maître clinic wordt gepresenteerd door Drum Major Gareth Chambers. Hij is Senior Drum Major Household Division en zit aan de wereldtop als het gaat om het groot ceremonieel in Groot-Brittannië.

We gaan stevig aan de slag met 3 uur praktijklessen. Tussen de tribunes van het sportpaleis hebben we daarvoor voldoende ruimte. Met stok en in tenue doen we de praktijk na. Na deze training zal je je rol als TM beter invullen, zowel technisch als vanuit je persoonlijkheid. Tussendoor is er ook tijd voor ontspanning met een mooie Britse anekdote.  

Je bent met vele collega’s. Waar je normaal de enige bent ontmoet je nu collega’s met wie je ervaringen kan delen. We eindigen de clinic met een lunch en je ontvangt een certificaat van deelname. Na de lunch bezoek je de Nationale Taptoe waar je Gareth Chambers in actie zal zien. Programma zie www.nationaletaptoe.nl

Programma

 • 09:00 binnenkomst met koffie/thee
 • 09:30 cursus deel 1
 • 11:00 pauze, groepsfoto
 • 11:15 cursus deel 2
 • 12:45 lunch en Certificaatuitreiking
 • 15:00 – 17:30 Matinee voorstelling Nationale Taptoe

Maximum aantal deelnemers

Er is plek voor 32 cursisten.

Aanmeldingen daarna komen op een wachtlijst.

Afmelden en restitutie

Mocht u aangemeld zijn en bijvoorbeeld ziek zijn, geef dat door aan militaire.muziek@gmail.com Wij kunnen dan iemand die op de wachtlijst staat blij maken. Tot een week van te voren kunt u dat via de bevestigingsmail doen. Daarna is restitutie afhankelijk of er iemand uw plek in neemt. Servicekosten (2,70) ontvangt u niet terug.

Voor wie?

Voor iedereen die al TM is met enige ervaring tot zeer ervaren. Leeftijd vanaf +/- 12 jaar/150 cm, maar dan ook met TM ervaring.

Tenue en tamboer-maître-stok.

Kom, voor een goede uitstraling, in tenue met tamboer-maître-stok. Na de clinic kunt u zich evt. omkleden om ' in burger' de voorstelling te bekijken.

Lunch(pakket)

Dieetwensen kunt u bij het aanmelden opgeven.

Parkeren en vervoer

Route-info staat op www.ahoy.nl . Artiesteningang, linkerzijde.Komt u met de auto, dan moet u een parkeerkaart kopen via www.ahoy.nl Parkeerkosten zitten niet bij de prijs van dit event. TIP: kijk op facebookgroepen of u kunt samen reizen.

Mijn partner komt mee

Uw partner of introducee kan niet bij de clinic en lunch zijn en dient zelf/apart een kaartje voor de taptoe te kopen via www.nationaletaptoe.nl. Ter vermaak: binnen 10 metrominuten vindt u musea, winkels en de markthal. Tegenover Ahoy is een metrostation. Zie www.rotterdam.info en ontdek Rotterdam.

Taal

De clinic zal in het Engels zijn. Je moet de instructies van de drum major kunnen begrijpen.

AVG

 • De clinic wordt georganiseerd door Staf Militaire Muziek i.s.m. Stichting Nationale Taptoe
 • Jouw gegevens worden opgeslagen in de database van eventbrite en in Excel. De gegevens worden maximaal een jaar bewaard door Staf Militaire Muziek.
 • We gebruiken jouw gegevens voor betalingsverkeer en toegang tot Ahoy. Daarnaast voor e-mails die te maken hebben met dit event zoals last minute info en uitnodigingen voor een enquête.
 • Gegevens die we opslaan zijn: Naam, adres, email, leeftijd, vereniging, gsm, bijzonderheden w.b. dieet.
 • Je gegevens worden niet met derden gedeeld.
 • Mocht je vragen hebben over dit evenement stuur dan een email naar militaire.muziek@gmail.com

Voor vragen over de Nationale Taptoe kan je terecht op www.nationaletaptoe.nl of mail naar info@nationaletaptoe.nl

Delen met vrienden