Gratis

Ambassadeursbijeenkomst

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Norbertinessenpriorij Sint Catharinadal

Kloosterdreef 3

4901 PH Oosterhout

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Beste ambassadeur,

WerkLink en !GO voor mensenwerk organiseren speciaal voor alle convenanthouders maatschappelijk verantwoord ondernemen een ambassadeursbijeenkomst. Wij hopen jou als ambassadeur dan ook graag te ontvangen op 7 juni in het Wijnhuis van Sint-Catharinadal voor een inspirerende middag met een heerlijke wijnproeverij.

Een bijzondere plek

Egbert Lichtenberg, Algemeen directeur van !GO voor mensenwerk, heet je om 16.00 uur van harte welkom in het Wijnhuis van priorij Sint-Catharinadal. Een bijzondere locatie waar de zusters Norbertinessen met elkaar een nieuwe weg zijn ingeslagen. Zuster Maria Magdalena van Bussel vertelt ons graag het inspirerende verhaal over de verbouwing van de voormalige stal tot taverne, wijnproductiehuis en congresruimte.

Een speciale gelegenheid

De wijngaard van de Zusters, met wijnstokken van zes Europese druivenrassen, wordt onderhouden door medewerkers van het sociale werkbedrijf !GO en vrijwilligers. We vieren de eerste botteling graag met onze ambassadeurs onder het genot van een wijnproeverij in het wijnhuis De Blauwe Camer. Chef-kok Maikel Beljaars en gastvrouw Tessa Ritzen serveren daarbij bijpassende gerechten uit eigen tuin. Giedo Panneman van All About Wine geeft uitleg over de verschillende wijnen in combinatie met de bijpassende hapjes.

Programma

Tijdens het hele programma is er voldoende tijd om te netwerken met collega ambassadeurs. Wij verheugen ons op deze speciale ontmoeting.

Wanneer donderdag 7 juni

Programma 16.00 - 18.15 uur

Netwerkborrel 18.15 - 19.30 uur

Waar Kloosterdreef 3, Oosterhout

Aanmelden Uiterlijk voor vrijdag 1 juni 2018. Klik op de oranje

knop ‘Evenement bijwonen’ boven in dit bericht

Meenemen Je bent welkom met één introducé

Vragen?

Heb je nog vragen over de Ambassadeursbijeenkomst? Neem dan contact op met een adviseur van WerkLink. Je bereikt ons telefonisch op (0162) 374 192 of per e-mail info@wspwerklink.nl.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Norbertinessenpriorij Sint Catharinadal

Kloosterdreef 3

4901 PH Oosterhout

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen