Gratis

Arbomeester (online spreekuur)

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Online-spreekuur Arbomeester voor Preventiemedewerkers, Schoolleiders en HRM adviseurs

Over dit evenement

Bent u werkzaam als Preventiemedewerker, Schoolleider en / of HRM adviseur in het onderwijs? Dan heeft u vast weleens Arbo-gerelateerde vragen, vragen over de RI&E en over het gebruik van Arbomeester.

Bijvoorbeeld: Hoe zorg ik dat ik overzicht heb en houd over alle RI&E's? Hoe maak ik een rapportage? Ben ik in mijn eentje verantwoordelijk voor het invullen van alle vragenlijsten? Hoe kijk ik naar de uitkomsten van de QuickScan? Ik heb een Plan van Aanpak en nu?

Tijdens dit online Arbomeester-spreekuur staan een adviseur Arbeid & Vitaliteit en Dominic de Jonge, Arbo Adviescentrum PO voor u klaar voor uw vragen.

Het is ook een mooie gelegenheid om met collega's uit het land in contact te komen en praktijkvoorbeelden met elkaar te delen.

Voor wie

Deze bijeenkomst is geschikt voor Preventiemedewerkers, Schoolleiders en HRM Adviseurs.

Tijd

15.30 - 16.30 uur (graag 5 minuten van tevoren inloggen).

Na registratie ontvangt u per e-mail een bevestiging. De knop Het evenement bekijken brengt u direct bij de juiste Microsoft Teamslink om een deel te nemen aan deze bijeenkomst.

Wij verwelkomen u graag!

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator Vervangingsfonds / Participatiefonds

Organisator van Arbomeester (online spreekuur)

Het Vervangingsfonds faciliteert en ondersteunt de onderwijssector zodat de kwaliteit en continuïteit van onderwijs centraal kan staan. 

Wij organiseren regelmatig trainingen en bijeenkomsten op het gebied van welzijn, arbeidsomstandigheden, verzuim en re-integratie. Deze trainingen zijn speciaal ontwikkeld voor het primair onderwijs en bedoeld voor directieleden, arbo-coördinatoren, preventiemedewerkers en personeelsfunctionarissen.

Incompany

Wilt u een training liever 'in huis' organiseren voor meerdere medewerkers? Stuur dan een e-mail naar communicatie@vfpf.org.

Tot ziens bij een van onze evenementen!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen