Gratis

Avond van de Dialoog #2017

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Klooster

Hoogstraat 8

5581 BK Waalre

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wat zeg jij?
Van medezeggenschap, naar zeggenschap en eigenaarschap voor belangenhouders

U bent uitgenodigd om met collega bestuurders en toezichthouders in dialoog te gaan over (nieuwe) vormen van besturing en toezicht die fundamenteel invulling geven aan zeggenschap van belangenhouders. Zodat we samen van waarde blijven voor de samenleving.

Voor de vierde maal is de Raad van Toezicht van Lumens gastheer tijdens de Avond van de Dialoog. Een avond die gebouwd is op drie sterke pijlers: sterke inhoud, sfeervol contact met de overige deelnemers en een heerlijk diner!

U duikt de diepte in met een inspirerende lezing op bovenstaand thema. In een panelinterview met vertegenwoordigers van diverse cliëntenraden hoort u vanuit het perspectief van belangenhouders hoe zij het vraagstuk rondom zeggenschap en governance zien.

En dan komen we samen in actie: onder het genot van een smakelijk hoofdgerecht verbindt u de theoretische inleiding aan de uitkomsten van de panelinterviews. Wat betekent zeggenschap van belangenhouders voor uw opgave om toezicht te houden op de maatschappelijke doelstelling? Onder leiding van de tafelvoorzitter vertaalt u deze inzichten naar concrete vernieuwende ideeën voor governance met fundamenteel ruimte voor zeggenschap van belangenhouders. Deze werkt u samen met uw tafelgenoten uit, waarna we de avond op het podium af kunnen sluiten met een pitch van de beste voorstellen van de avond.

Voorlopig programma

17.30 uur: Ontvangst
18.00 uur: Welkom en start programma
18.10 uur: Gastlezing door o.a. Prof. Dr. Ir. Gert van Dijk
19.00 uur: Tafelgesprekken en uitwisseling tijdens het diner
20.30 uur: Plenaire pitch van de beste ideeën per tafel
21.00 uur: Koffie en nazit
21.30 uur: Einde programma

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Klooster

Hoogstraat 8

5581 BK Waalre

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen