Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Prinsessegracht 26

26 Prinsessegracht

2514 AP Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
U bent van harte uitgenodigd voor het jaarlijks symposium van de Adviesraad voor wetenschap, technologie en innovatie (AWTI).

Over dit evenement

Het symposium staat in het teken van het AWTI-advies over de rol van wetenschap, technologie en innovatie in maatschappelijke transities, dat op die dag uitgebracht zal worden.

Wetenschap, technologie en innovatie spelen een cruciale rol in maatschappelijke transities. Maar wat ze bijdragen wordt zowel overschat als onderbenut. Hoe kan de rol van wetenschap, technologie en innovatie verbeterd worden?

Tijdens het symposium wordt het nieuwe AWTI-advies gepresenteerd door raadslid Emmo Meijer en gaan we graag verder met u in discussie over het advies en de implicaties ervan. We laten ons inspireren door verschillende sprekers, zoals Marleen Stikker van Waag en Nora van der Linden van Kennisland. Bovendien zal Kunstloc de kracht laten zien van verbeelding. De dagvoorzitter is Maria Henneman.

Het symposium vindt plaats op 7 februari vanaf 13.00 in De Glazen Zaal, Prinsessegracht 26, Den Haag. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meldt u snel aan! Het programma volgt. Houd voor meer informatie onze website in de gaten.

Datum en tijd

Locatie

Prinsessegracht 26

26 Prinsessegracht

2514 AP Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen