Uitverkocht

Basedriver Brunch

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Netwinst

Drieharingstraat 6-8

3511 Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het aanbieden van producten of diensten in abonnementsvorm is hot. Subscription e-commerce wint ook in Nederland steeds meer terrein. Succesvolle marketingteams werken met Basedriver. Om nog meer uit je campagnes te halen, helpen we je graag. Hiervoor organiseren we exclusief voor gebruikers* de Basedriver Brunch. Meld je aan en laat je inspireren!

Elke twee maanden brengen we een enthousiaste groep van Basedriver-gebruikers samen. Onder het genot van een goede kop koffie en een smakelijke muffin zet een spreker uit het werkveld een specifiek thema krachtig neer. Hierna is er ruimte voor vragen, discussie en dus interactie.

Denk aan onderwerpen als behoud-, winback en welkomstcampagnes. Hoe bind ik mijn klant en zorg ik ervoor dat hij niet meer bij me weggaat? Wat moet ik doen om mijn klant die heeft opgezegd terug te winnen? Maar ook cross-sell en awareness campagnes komen aan bod. Het automatiseren van gepersonaliseerde nieuwsbrief in tienduizenden varianten… hoe pak ik dat aan en hoe blijf ik mezelf hierin continue verbeteren?

Elke editie** snijden we een ander thema aan. We kiezen bewust voor een korte maar krachtige formule. Nog voor de lunch zit je boordevol ideeën en met een flinke bak inspiratie weer achter je computer op kantoor. Ben je er ook bij?


*Ben je geen Basedriver gebruiker maar zou je graag eens willen deelnemen, neem dan contact met ons op via info@netwinst.nl of kijk op www.basedriver.com.


**Data & thema's

Dinsdag 30 mei 2017:

Basedriver Brunch #4 - Content Marketing


Dinsdag 12 september 2017:

Basedriver Brunch #5 - tbc


Dinsdag 21 november 2017:

Basedriver Brunch #6 - tbc


Overige info

Aantal deelnemers: maximaal 20 personen

Kosten: gratis

Openbaar: nee, exclusief voor Basedriver gebruikers en geinteresseerden

Inschrijven: jaDatum en tijd

Locatie

Netwinst

Drieharingstraat 6-8

3511 Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen