Gratis

Meerdere data

Basis-Webinar etherische oliën doTERRA -100% natuurlijk, veilig & effectief

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
100% natuurlijke etherische oliën hebben een aantal ondersteunende effecten op lichaam, emoties en psyche.

Over dit evenement

100% natuurlijke etherische oliën hebben een aantal aan ondersteunende effecten op het lichaam, emoties en psyche. Veel mensen gebruiken ze om angst te verlichten, en goede slaap te bevorderen, het immuunsysteem te ondersteunen en de weerstand te verhogen. De wetenschap heeft twee essentiële zaken meermaals bevestigd: etherische oliën kunnen binnen 20 seconden een positief effekt op het centrale zenuwstelsel en op celniveau hebben en kunnen de celmembraan binnendringen.

Door hun unieke biochemische structuur kunnen etherische oliën, wanneer ze plaatselijk worden aangebracht, direct de huid doordringen en zo onmiddellijke systemische reacties uitlokken. Sommige oliën kunnen ook worden gebruikt als voedingssupplementen om de vitaliteit en het welzijn te verhogen.

Niet alle etherische oliën op de markt zijn hetzelfde. Daarom ben ik er trots op om met doTERRA te werken. Dit is een bedrijf dat zich ten doel heeft gesteld essentiële oliën van de hoogste zuiverheid en kwaliteit op de markt te brengen met de hoogste mate van transparantie en het creëren van veilige en stabiele banen voor hun boeren.

In deze webinar leer je het volgende:

  • De drie kenmerken van etherische oliën - wanneer zijn ze veilig en effectiever dan veel moderne benaderingen voor het oplossen van gezondheidsproblemen en waarom zijn ze vaak goedkoper dan de traditionele medische zorg?
  • De 3 toepassingen om etherische oliën te gebruiken - leer alles over de effectiviteit van aromatherapie, hoe je de oliën het beste op de huid kunt aanbrengen en hoe je etherische oliën veilig intern kunt gebruiken.

Aan het einde van het webinar ervaar je nog de 3 manieren om etherische oliën van dōTERRA op een voordelige manier te kopen en hoe je ondersteund en begeleid kunt worden om ze voor jezelf en je gezin in te zetten.

De combinatie van zuiverheid, kwaliteitsbronnen, ervaring en toewijding aan wetenschappelijke uitmuntendheid is wat de etherische oliën van dōTERRA zo bijzonder maakt.

Delen met vrienden

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen