Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Bedrijfsrisico's - effectief communiceren en adviseren | 28 november & 12, 19 december 2018 | Amsterdam

IIR

Bedrijfsrisico's - effectief communiceren en adviseren...

Registratiegegevens

Registratietype Prijs Servicekosten BTW Aantal
Bedrijfsrisico's - effectief communiceren en adviseren | 28 november & 12, 19 december 2018 | Amsterdam
Data: 28 november & 12, 19 december 2018. De prijs is per persoon.
€ 2.199,00 € 0,00 € 461,79

Deel Bedrijfsrisico's - effectief communiceren en adviseren | 28 november & 12, 19 december 2018 | Amsterdam

Evenementdetails

Breng complexe informatie over risico’s met meer overtuiging

Het gaat er niet om wat u zegt, maar wat een ander verstaat. Dát is de kern van effectief communiceren en adviseren over bedrijfsrisico’s. De risico’s voor u zijn glashelder. Maar hoe brengt u deze complexe informatie op overtuigende wijze over op uw stakeholders?

Deze training leert u mondelinge én schriftelijke vaardigheden. U krijgt meer inzicht in verschillende belangen en leert om te gaan met mogelijke conflicten. In deze 3-daagse training krijgt u ruim de gelegenheid om deze vaardigheden met acteurs in herkenbare situaties te oefenen. Zo wordt u een betere gesprekspartner voor uw in- en externe stakeholders.

Heb je vragen over Bedrijfsrisico's - effectief communiceren en adviseren | 28 november & 12, 19 december 2018 | Amsterdam? Neem contact op met IIR

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar


Coengebouw
Kabelweg 37
1014 BA Amsterdam
Nederland

Organisator

IIR

IIR houdt al ruim 30 jaar professionals op de hoogte over specifieke vakinhoudelijke kennis en vaardigheden. We bepalen de inhoud van congressen door te luisteren, naar u en uw collega’s via marktonderzoek en enquêtes, telefonische interviews en adviezen vanuit ons netwerk. Resultaat? Praktijkgerichte leer- en netwerkbijeenkomsten, masterclasses en conferenties. Met IIR blijft u op de hoogte en zorgt u zelf voor innoverende oplossingen.

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.