Benchmark XL en FMN Connect XL - Hybrid Hospitality | 24 november 2022

Venster Acties

Registraties zijn gesloten

Helaas is het niet meer mogelijk om via de site een entreebewijs te bestellen. Neem contact op met de organisatie als je wilt weten of er (aan de deur) nog kaarten beschikbaar zijn..

Benchmark XL en FMN Connect XL - Hybrid Hospitality | 24 november 2022

.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

The Social Hub - Amsterdam City (voorheen The Student Hotel) Wibautstraat 129 1091 GL Amsterdam Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

“Hoe wordt het kantoor opnieuw betekenisvol?”

De impact het van hybride werken op de huisvesting, werkomgeving en dienstverlening is groter dan vooraf gedacht. De bezetting op kantoren is inmiddels gestabiliseerd en de bezettingscijfers tonen een gemiddelde van 40% op piekmomenten. Hoe krijgen wij personeel weer terug naar kantoor? Hoe wordt het kantoor opnieuw betekenisvol en wat voor rol kan hospitality hierin spelen? Een mooie uitdaging om dit flexibel, betaalbaar en tegen het juiste kwaliteitsniveau te realiseren in een periode die zich kenmerkt door onzekerheden. Enerzijds is het een markt waarin (verborgen) leegstand onder andre het gevolg is van een toename in digitaal samenwerken. Anderzijds stimuleren de verhoogde prijzen voor nutsvoorzieningen medewerkers mogelijk om toch naar kantoor te komen. Ook is het een markt waarin de wet- en regelgeving steeds meer dwingt actie te ondernemen om de verduurzamingsdoelstellingen te behalen. Welke rol kunnen externe locaties, samenwerkingen tussen eigenaren en huurders of aanpassingen in de dienstverlening vervullen?

Meld je via deze website officieel aan voor het evenement en schrijf je in voor één van de kennissessies tijdens het ochtendprogramma. Het evenement vindt plaats bij The Social Hub - City Amsterdam (voorheen The Student Hotel) in Amsterdam*. De locatie is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer (Metro's 51, 53 en 54 halte Wibautstraat). Er is voldoende parkeergelegenheid (betaald - €6 per uur) in de omgeving voor deelnemers die met de auto komen. Men kan hiervoor Platanenweg of Vrolikstraat als navigatie adres aanhouden. Deze straten bevinden zich aan de achterzijde van het pand.

*Let op, The Social Hub heeft meerdere locaties in Amsterdam. Het evenement vindt plaats op de locatie City Amsterdam aan de Wibautstraat.

Afbeelding van Benchmark XL en FMN Connect XL - Hybrid Hospitality | 24 november 2022

Ochtendprogramma - Deelsessies

Tijdens het ochtendprogramma heb je de keuze uit 3 deelsessies. Via de oranje registratie button (rechts bovenin) geef je jouw voorkeurssessie op. Klik onderstaand op de titel voor een omschrijving.

1. Is de bezetting te laag of het kantoor te groot?

2. Praktijkcases - Impact hybride werkconcept op facilitaire contracten

3. Urgentie van vastgoedverduurzaming en energiebesparende maatregelen groter dan ooit

Middagprogramma

Colliers en FMN organiseren het middagprogramma gezamenlijk, oftewel Benchmark XL meets FMN Connect XL! Het middagdeel is daarom ook toegankelijk voor leden van FMN.

Na de lunch starten we met de uitreiking van de FMN Student AwardsVervolgens zoomen we tijdens drie verschillende presentaties in op de nieuwe vormen van Hospitality. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen splitsen we de groep en kan de volgorde van het programma afwijken van onderstaande.

Zijn hotels de nieuwe concurrenten van TFM? - Danielle van 't Westeinde

Een kantoor met het serviceniveau van een hotel. Wie wil dat eigenlijk niet…? Maar is het realistisch en haalbaar? Gaan hotel operators de overstap maken naar kantoren? En wat doet dat met de markt van total facility management aanbieders? Vragen waarop Danielle in deze sessie antwoord geeft. De resultaten van de bachelor scriptie over welke rol hotelexploitanten gaan spelen op de facilitaire markt van kantoren. Een onmisbaar kijkje in de toekomst van facility management.

Horeca trends & lessen voor de toekomst van bedrijfshospitality - Gijsbregt Brouwer

Horeca guru Gijsbregt Brouwer neemt ons mee in de trends en lessen van de horeca en wat dit betekent voor de hospitality in kantoren. Wat verwacht de gast van vandaag? Wat biedt de horeca? Wat zijn de smaken? En de nieuwe contractvormen? Kortom, wat zijn de belangrijkste lessen van de horeca voor de wereld van contractcatering / bedrijfshospitality? Een inspirerende presentatie over hoe je de echte gastvrijheid van de horeca kunt toepassen in het binden en boeien van medewerkers naar het kantoor.

Bio Gijsbregt Brouwer

Gijsbregt wordt vaak geïntroduceerd met: dit is de man die 365 dagen per jaar buiten de deur eet. Naast oprichter van platform De Buik (in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht) is Gijsbregt keynote spreker, trendwatcher, podcast host en auteur. Zo schreef Gijsbregt het boek ‘Horeca na corona’, heeft hij een podcast met Maartje Nelissen genaamd ‘Bekt Lekker de pocast’. Daarnaast signaleert hij in zijn vaste column voor Entree Magazine elke maand een (food)trend, schrijft hij voor AD én heeft hij een tweewekelijkse nieuwsbrief over trends.

Hospitality innovatie carrousel: alle nieuwe hospitality innovaties in 60 minuten

De beste hospitality innovaties in zestig minuten, dat is de innovatie carrousel. Elke 10 minuten draaien we door naar een nieuwe compacte hospitality innovatie pitch. Een innovatie die het kantoor een aantrekkelijke plek maakt om te verblijven. Geen lange commerciële verhalen maar korte pitches in een hoog tempo zodat je in één uur op de hoogte bent van alle actuele trends en oplossingen van de bedrijfshospitality.

Vragen?

Heb je vragen over het evenement? Neem dan contact op met Sharmayne van Keulen via Sharmayne.vanKeulen@colliers.com.

We zien je graag 24 november!