€ 2.117,50

Beroepsopleiding Paralegals - Contracteren & Contractmanagement

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Teleportboulevard 110

110 Teleportboulevard

Tauro Building

1043 EJ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Veel paralegals en legal assistants hebben behoefte aan in de praktijk toepasbare kennis op het gebied van het Contractmanagement. Tot nu toe is het aanbod van praktische cursussen in de markt beperkt. Om die reden heeft de Stichting Beroepsopleiding Paralegals dé basisopleiding voor de corporate paralegal ontwikkeld, waarin het werk in de praktijk aan bod komt in verschillende modules.

Leerdoelen

Na het volgen van de cursus “Contractmanagement” heb je kennis en inzicht in het proces en de werking van contractmanagement in een organisatie. Je leert de Good Practices van Contractmanagement voor het invoeren en toepassen van Contractmanagement in je eigen bedrijf. Je kunt de taken van een contractmanager effectief en efficient uitvoeren.

De opleiding wordt gehost door een professionele docent uit het beroepsveld.

De kosten voor deelname aan deze module bedragen:€ 1.750,- (exclusief btw) per deelnemer. Deze module beslaat 5 middagen.

Data:

Onder voorbehoud:

  • 31 oktober
  • 7 november
  • 14 november
  • 21 november
  • 28 november

Overige informatie

De gehele cursus wordt aangeboden in het Nederlands. Alle modules worden begeleid door professionele docenten met relevante ervaring. Bij iedere module wordt een werkboek geleverd. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Anouk van Breda via avanbreda@legadex.com.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Teleportboulevard 110

110 Teleportboulevard

Tauro Building

1043 EJ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen