Uitverkocht

Beroepsopleiding Paralegals - Effectief communiceren

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Teleportboulevard 110

110 Teleportboulevard

Tauro Building

1043 EJ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Veel paralegals en legal assistants hebben behoefte aan in de praktijk toepasbare kennis op het gebied van communicatie. Tot nu toe is het aanbod van praktische cursussen in de markt beperkt. Om die reden heeft de Stichting Beroepsopleiding Paralegals dé basisopleiding voor de corporate paralegal ontwikkeld, waarin het werk in de praktijk aan bod komt in verschillende modules.

Effectief communiceren

De rol van jouw werk als paralegal is langzaam aan het veranderen. Was het vroeger een functie met activiteiten die met name in de back-office plaatsvonden, steeds meer verschuiven de activiteiten naar de front-office. Dit vereist van jou als paralegal dat je zichtbaarder word.

Dit heeft onder andere gevolgen voor de communicatie, die hierdoor steeds belangrijker wordt.

Tijdens deze module wordt er gewerkt met Insights.

Leerdoelen:

Uitgangspunten:
  • Wie ben ik, waar ben ik goed in, waar beperk ik mijzelf en hoe kan ik optimaler communiceren met mijn omgeving?
  • Hoe is mijn perceptie (wereldbeeld) opgebouwd?
  • Iedereen is okay: jezelf verbeteren mag, geen must vanuit een ander

Data:

Deze cursus wordt gegeven op twee hele dagen.

  • 9 november 2017
  • 10 november 2017

De trainer Kirsten Heukels:

Kirsten startte in 1999 als mediator na haar gecombineerde studie Internationaal Recht en Strafrecht in Utrecht (Nederland).

Zij heeft haar aanbod voor veranderbegeleiding uitgebreid met verschillende soorten communicatie- en gedragsbeïnvloedings-technieken (Moderatie, Training en individuele- en groepscoaching en heeft diepgaande kennis van Organisatie Cultuur (Het Hofstede Model) en de Insights Discovery™ Methodiek. Kirsten is opgeleid in het analyseren van (micro) expressies in het gezicht, in combinatie met bodylanguage en stemgebruik. Met andere woorden: profiling.

Door haar professionaliteit, transparantie, communicatie vaardigheden en oog voor de persoonlijke behoeften tijdens het proces, wordt Kirsten ingehuurd door individuen, families en ondernemingen in Nederland en in het buitenland.

Kirsten is geregistreerd lid van het MfN, de Mediators Federatie Nederland evenals volledige gecertificeerd mediator bij de ADR Register. Ze is ook officieel Insights Discovery geaccrediteerd Coach.

Naast deze blog is zij auteur van het boek Winst na Verlies over het proces van afscheid nemen voor, en na de dood van haar man Kostijn.

Overige informatie

De gehele cursus wordt aangeboden in het Nederlands. Alle modules worden begeleid door professionele docenten met relevante ervaring. Bij iedere module wordt een werkboek geleverd. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Anouk van Breda via avanbreda@legadex.com.

Datum en tijd

Locatie

Teleportboulevard 110

110 Teleportboulevard

Tauro Building

1043 EJ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen