Besturen doet er toe! (online webinarreeks)

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Ticketverkoop is gesloten

Registraties zijn gesloten
De ticketverkoop voor deze bijeenkomst is helaas gesloten.

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Ticketverkoop is gesloten

Registraties zijn gesloten
De ticketverkoop voor deze bijeenkomst is helaas gesloten.
Beschrijving van het evenement
Live webinars en paneldiscussies die u niet mag missen! Over binnen –en buitenschools leren, kansgelijkheid en technologie in het onderwijs.

Over dit evenement

Schuif in september en oktober aan bij onze live webinarreeks: Besturen doet er toe!

VfPf vindt het belangrijk dat bestuurders met elkaar en met anderen van gedachten kunnen wisselen en ideeën kunnen delen. Daarom gaan we tijdens deze webinars met mensen van binnen maar ook van buiten het onderwijs in gesprek over actuele en toekomstige ontwikkelingen en strategische vraagstukken in de onderwijssector.

Dinsdag 14 september - Thema 1: Leren doen we niet alleen

Sommige kinderen lopen 's ochtends op weg naar school door een mooi onderhouden parkje en komen wat joggende mensen tegen terwijl andere kinderen langs dichtgetimmerde huizen en junks hun weg naar school moeten vinden.

De bestuurder kan en mag de buitenwereld niet buiten het gebouw houden, net zoals de leerkracht deze niet buiten het leerplan houdt. (Hoe) kan de bestuurder de netwerkregie voeren in een wereld van binnen- en buitenschools leren?

Ons panel, bestaande uit o.a. inhoudsdeskundige Marc Vermeulen (hoogleraar (onderwijs-)sociologie bij TIAS|Tilburg University), gaat aan de hand van stellingen rond dit thema met elkaar het gesprek aan. Schuif ook aan deze middag en stel uw vragen in de chat!

Tijd

16.30 - 17.30 uur

Na registratie ontvangt u per e-mail een bevestiging. De knop Het evenement bekijken brengt u direct bij de juiste link naar Webinargeek om deel te nemen aan deze bijeenkomst.

Tip: tijdens het aanmelden kunt u zich ook direct voor alle drie de webinars opgeven.

Overige webinars:

Maandag 20 september (16.30 - 17.30 uur) - Thema 2: Gelijke kansen in het onderwijs: het einde van het meritocratisch ideaal?

Dinsdag 12 oktober (08.00 - 09.00 uur) - Thema 3: Robot of juf Janny?

Wij verwelkomen u graag!

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Organisator Vervangingsfonds / Participatiefonds

Organisator van Besturen doet er toe! (online webinarreeks)

Het Vervangingsfonds faciliteert en ondersteunt de onderwijssector zodat de kwaliteit en continuïteit van onderwijs centraal kan staan. 

Wij organiseren regelmatig trainingen en bijeenkomsten op het gebied van welzijn, arbeidsomstandigheden, verzuim en re-integratie. Deze trainingen zijn speciaal ontwikkeld voor het primair onderwijs en bedoeld voor directieleden, arbo-coördinatoren, preventiemedewerkers en personeelsfunctionarissen.

Incompany

Wilt u een training liever 'in huis' organiseren voor meerdere medewerkers? Stuur dan een e-mail naar communicatie@vfpf.org.

Tot ziens bij een van onze evenementen!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen