Gratis

Breakfast Session: de ultieme merkervaring voor werknemers én klanten

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Merkle Nederland

Joan Muyskenweg 37

1114AN Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Een inspirerende breakfast sessie, natuurlijk mét verse koffie en ontbijt om je dag een kickstart te geven.

Over dit evenement

Noteer donderdag 12 september in je agenda: er komt een fonkelnieuwe Breakfast Session aan! Dit keer georganiseerd door Merkle Nederland, met de focus op merkervaring voor zowel werknemers als consumenten.

Design Systems:

Vandaag is alles optimalisatie wat de klok slaat. Hoe gaan Design Systems ervoor zorgen dat je efficiënter produceert en op de lange termijn geld bespaart? Wij nemen je mee in de wonderschone wereld van Design Systems en vertellen je hoe je jouw merkervaring consistent houdt.

Employee Experience:

Zelfs vóór de crisis in 2008 was er niet zo veel krapte op de arbeidsmarkt als nu. Het aantrekken en behouden van de juiste werknemers is hierdoor belangrijker dan ooit. Wij vertellen je hoe je betrokkenheid en loyaliteit vergroot om échte merkambassadeurs te creëren. Zo bouwen je medewerkers mee aan een schitterende Customer Experience.

Waar?

De Breakfast Session vindt plaats in ons Merkle kantoor in Amsterdam op donderdag 12 september - 09.00 uur tot 11.30 uur. De inloop is vanaf 08.30 en uiteraard staat er een fijn ontbijt voor je klaar. De toegang is gratis.

Voor wie?

Let op! Dit evenement is alleen bedoeld voor genodigden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Merkle Nederland

Joan Muyskenweg 37

1114AN Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen