Gratis

Bridging the Gap: Ondernemerschap, groei en ambities in de creatieve indust...

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Universiteit Jheronimus Academy of Data Science

92 Sint Janssingel

5211 DA 's-Hertogenbosch

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Groeien als ondernemer in de creatieve sector, hoe bereik je dat? En hoe helpt creativiteit je bij innoveren? Wat is de impact van beleid en samenwerking op jou als creatief ondernemer? Het Creatief Ondernemerslab (COL) heeft vier jaar onderzoek gedaan naar ondernemerschap in de culturele en creatieve sector en deelt de uitkomsten graag met alle betrokkenen.

We nodigen je uit voor de conferentie Bridging the gap: Ondernemerschap, groei en ambities in de creatieve industrie op vrijdag 13 april, vanaf 12.30 uur in Den Bosch. Tijdens de conferentie gaan we in gesprek met wetenschappers, beleidsmakers en ondernemers over de creatieve industrie en de uitdagingen daarin. We nodigen sprekers uit hun visie te geven op dit onderwerp en organiseren we workshops over groei, ambities en creativiteit. Natuurlijk is er genoeg ruimte voor een (vrijdagmiddag)borrel. De middag staat onder de deskundige leiding van Nathan de Groot.

COL
Het Creatief Ondernemerschaplab (COL) heeft vier jaar onderzocht hoe de diverse aspecten van creatief ondernemerschap, zoals creativiteit, samenwerking, strategie en resultaten, samenhangen. Tijdens dit project, mede gefinancierd door het NWO en de Kunstenbond, hebben we deze samenhang over de loop van meerdere jaren gevolgd. Elk jaar deden bijna 10,000 creatieve ondernemers mee met dit bijzondere onderzoek.

Programma en plaats
De sprekers tijdens de middag zijn Candace Jones, hoogleraar in Global Creative Enterprise, University of Edinburgh en Arjan van den Born, hoofd van het COL en hoogleraar creatief ondernemerschap. Ook zijn er workshops van onderzoekers Richard Haans, Ruben Jacobs, Sofie Jacobs, en Arjen van Witteloostuijn. De dag wordt afgesloten met een discussie en een borrel.

Het volledig programma is te vinden op de website van het Creatief Ondernemerschaplab via www.creatiefondernemerschaplab.nl/event. De conferentie vindt plaats op de Jheronimus Academy for Data Science (JADS) in Den Bosch.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Universiteit Jheronimus Academy of Data Science

92 Sint Janssingel

5211 DA 's-Hertogenbosch

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen