BTMF: Business Traveller & MICE Fair Benelux 2022

BTMF: Business Traveller & MICE Fair Benelux 2022

Venster Acties en details

Gratis

Datum en tijd

Locatie

Amare - Den Haag

150 Spuiplein

2511 DG Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Dé one stop shop voor iedere zakelijke reisprofessional. Informatie, inspiratie en netwerken: Business Traveller & MICE Fair (BTMF)

Over dit evenement

Kom 12 september naar de 16e editie van de Business Traveller & MICE Fair Benelux in het nieuwe Amare in Den Haag. Aanmelden kan nu!

Dé one stop shop voor iedere zakelijke reisprofessional. Informatie, inspiratie en netwerken. Voor de laatste businessclass stoel, de mooiste bestemmingen, incentivekansen, hotelupdates en wat al niet meer. Het hele zakelijke reisaanbod komt samen in het gloednieuwe Corendon Village Hotel. Afgesloten met de inmiddels bekende netwerkborrel!

Wat kunt u verwachten?

18 jaargangen MICE ervaring en 43 jaar Business Traveller smelten samen op één enerverende dag.

MICE professionals, de zakenindustrie en corporate bezoekers laten zich informeren en inspireren door het aanbod van bestemmingen, conventionbureaus, luchtvaartmaatschappijen, luchthavens, hotels, congres-/vergaderlocaties, evenementenbureaus, autoverhuur en hun loyaliteitsprogramma's. Een unieke mix van aanbieders onder één dak

Naast een beurvloer laten interessante sprekers uit de MICE- en business travel industrie hun licht schijnen over actualiteiten en trends. De dag wordt afgesloten met de bekende netwerkborrel.

Programma:

  • 10.00 - 10.30 uur Rondleiding Amare (vol=vol)
  • 11.00 - 15.00 uur Ontvangst en opening Beursvloer ‘Meet the World'
  • 15.00 – 16.30 uur Symposium met diverse sprekers
  • 16.30 - 17.00 uur Rondleiding Amare
  • 16.30 – 18.30 uur Netwerkborrel
  • 18.30 uur Einde

Waar:

Amare

Spuiplein 150, 2511 DG Den Haag

Onze bezoekers:

Zakelijke reisagenten, MICE-professionals, corporate planners, Meeting planners, Travel Managers, Groups & Incentive afdelingen van Touroperators, overige vertegenwoordigers van professionele organisaties en adviesbureaus op het gebied van incentives, congressen en evenementen, zakelijk reizen en leden van diverse brancheorganisaties!

Kortom:

Schrijf u nu snel en kosteloos in voor de BTMF 2022*. Een middag van uw tijd in ruil voor uitgelezen zakelijke kansen, een kennismaking met vele mooie partijen waar u straks business mee kan doen. Inspiratie, nieuwe ideeën, educatie en volop kansen. Mis het niet!

We zien u graag op 12 september 2022 in Amare - Den Haag!


* Toegang tot dit evenement is voor Buyers gratis. Voor Sellers zal een bedrag van € 75,- in rekening worden gebracht. Bij annulering ná 3 september of afwezigheid zonder afmelding, zijn wij genoodzaakt € 25,- (excl. BTW) in rekening te brengen. Bezoekers wordt verplicht minimaal 3 afspraken te maken met de exposanten van de Business Traveller & MICE Fair, hiervoor zal de organisatie een netwerkapp beschikbaar stellen.

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen