BTMF: Business Traveller & MICE Fair Benelux - 26 september 2022

Venster Acties

Registraties zijn gesloten

Op dit moment is de registratie gesloten en is het helaas niet meer mogelijk om uzelf via deze link aan te melden voor BTMF 2020. Toch graag nog aanwezig zijn? Belt u dan met 035-6728830.

BTMF: Business Traveller & MICE Fair Benelux - 26 september 2022

Dé one stop shop voor iedere zakelijke reisprofessional. Informatie, inspiratie en netwerken: Business Traveller & MICE Fair (BTMF)

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Gooiland Hotel Emmastraat 2 1211 NG Hilversum Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

Kom 26 september naar de 16e editie van de Business Traveller & MICE Fair Benelux in het Hotel Gooiland in Hilversum. Aanmelden kan nu!

Dé one stop shop voor iedere zakelijke eventprofessional. Informatie, inspiratie en netwerken. Voor de laatste businessclass stoel, de mooiste bestemmingen, incentivekansen, hotelupdates en wat al niet meer. Het hele zakelijke event en reisaanbod komt samen in Hotel Gooiland te Hilversum. Afgesloten met de inmiddels bekende netwerkborrel!

Wat kunt u verwachten?

18 jaargangen MICE ervaring en 43 jaar Business Traveller smelten samen op één enerverende dag.

MICE professionals, de zakenindustrie en corporate bezoekers laten zich informeren en inspireren door het aanbod van bestemmingen, conventionbureaus, luchtvaartmaatschappijen, luchthavens, hotels, congres-/vergaderlocaties, evenementenbureaus, autoverhuur en hun loyaliteitsprogramma's. Een unieke mix van aanbieders onder één dak

Naast een beurvloer laten interessante sprekers uit de MICE- en business travel industrie hun licht schijnen over actualiteiten en trends. De dag wordt afgesloten met de bekende netwerkborrel.

Programma:

  • 14.00 uur Ontvangst & opening beursvloer 'Meet the World'
  • 14.30 uur Start breakout sessies
  • 18.30 uur Einde beursvloer
  • 18.30 uur Walking diner & borrel
  • 21.00 uur Einde BTMF

Waar:

Hotel Gooiland

Emmastraat 2

1211 NG Hilversum

Onze bezoekers:

Zakelijke reisagenten, Eventplanners, MICE-professionals, corporate planners, Meeting planners, Travel Managers, Groups & Incentive afdelingen van Touroperators, overige vertegenwoordigers van professionele organisaties en adviesbureaus op het gebied van incentives, congressen en evenementen, zakelijk reizen en leden van diverse brancheorganisaties!

Kortom:

Schrijf u nu snel en kosteloos in voor de BTMF 2022*. Een middag van uw tijd in ruil voor uitgelezen zakelijke kansen, een kennismaking met vele mooie partijen waar u straks business mee kan doen. Inspiratie, nieuwe ideeën, educatie en volop kansen. Mis het niet!

We zien u graag op 26 september 2022 in Hotel Gooiland in Hilversum!

* Toegang tot dit evenement is voor Buyers gratis. Voor Sellers zal een bedrag van € 75,- in rekening worden gebracht. Bij annulering ná 19 september of afwezigheid zonder afmelding, zijn wij genoodzaakt € 25,- (excl. BTW) in rekening te brengen. Bezoekers wordt verplicht minimaal 3 afspraken te maken met de exposanten van de Business Traveller & MICE Fair, hiervoor zal de organisatie een netwerkapp beschikbaar stellen.

Verkoop beëindigd