BuildMaster Customer Day
Gratis
BuildMaster Customer Day

BuildMaster Customer Day

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

Lichtelarestraat 45

45 Lichtelarestraat

SDE

9080 Lochristi

Belgium

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

BuildMaster is de laatste tijd sterk uitgebreid met nieuwe functionaliteiten. BuildMaster 2016 is ondertussen aan Release nr. 9 toe! Logisch ook want we hebben het afgelopen jaar ons interne BuildMaster-team uitgebreid. Het loont zeker de moeite om aanwezig te zijn op onze BuildMaster klantennamidag zodat je kan zien wat er allemaal nieuw is.

Dit evenement is enkel voor bestaande BuildMaster-klanten.

Agenda

Onze visie op de bouwhandel

Als zuivere distributeur nog genoeg toegevoegde waarde leveren die je marge verantwoordt, wordt steeds moeilijker. We zien in binnen en buitenland een aantal trends en veranderingen opduiken die relevant zijn voor de bouwhandel. We horen graag wat jij hier van denkt.

Vernieuwde productwerking & BMD-team

Wist je dat we BuildMaster 2016 uitbreiden met vragen van onze klanten en dat die gevraagde functies geactiveerd kunnen worden voor andere klanten wanneer men upgradet? We vertellen je graag hoe dat in zijn werk gaat.

Release notes & testcase

Vanaf BuildMaster 2016 werken we met meerdere vrijblijvende 'Releases' per jaar die je als klant kan uitrollen op jouw systeem als je nieuwe mogelijkheden wenst. We doorlopen op de Customer day een aantal van deze releases en meteen ook de manier waarop je een release kan uittesten op basis van een testcase.

Demonstratie van een aantal nieuwere functionaliteiten die in BuildMaster zitten.

  • Scanning: inkomende goederen scannen, scannen van transfers en verplaatsingen
  • Balieverkoop & kassa met fiscaal zegel met onze nieuwe touch-screen-kassa
  • Hoe efficiënt transportkosten verrekenen
  • BuildMaster nu volledig bruikbaar op tablet en smartphone

E-commerce voor bouwhandel & industrie

Als bouwhandel heb je véél producten van bouwmaterialen over bevestigingsmaterialen tot en met gereedschappen. Elke productgroep heeft specifieke eigenschappen waarop surfers zoeken. Al die info, die reeds in je ERP zit,  kan je gemakkelijk online brengen met een geïntegreerde e-commerce oplossing. Rekening houdend met klantspecifieke prijzen, gerelateerde producten, real-time voorraadinfo, ...

Digitaliseer de papieren documentenstroom

De Document Capture oplossing die aan BuildMaster kan toegevoegd worden zorgt er voor dat papieren documenten vlot gescand, gelezen, gematcht en inhoudelijk doorzocht kunnen worden in BuildMaster. We tonen graag even hoe dat werkt.

Digitale schapetiketten voor je DHZ

Prijswijzigingen zijn schering en inslag waardoor je ook heel vaak de etiketten in je DHZ of shop moet aanpassen. Dat kost niet alleen tijd van je mensen maar geeft ook kans op foute prijzen met alle gevolgen van dien. Elektronische schaplabels die hun prijs doorkrijgen van BuildMaster bieden een betaalbare oplossing.

Microsoft is bijna klaar met NAV 2017

Ook de basislaag van BuildMaster wordt continu uitgebreid door Microsoft. Binnenkort wordt NAV 2017 ter beschikking gesteld van partners als SDE. Wat we al opvingen: 

  • Office365, Power BI en NAV worden beter geïntegreerd zodat je productiever kan werken.
  • Optimaliseren van kernmodules zoals finance, crm, jobs, items, ...
  • De eerste links worden gelegd met een nieuwe generatie apps zoals Microsoft's spraakassistent Cortana, Microsoft Flow, E-Evering en Extensions.
Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

Lichtelarestraat 45

45 Lichtelarestraat

SDE

9080 Lochristi

Belgium

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen