BusinessWise: The Morning After - Max Westerman
Gratis
BusinessWise: The Morning After - Max Westerman

BusinessWise: The Morning After - Max Westerman

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

MartiniPlaza

2 Leonard Springerlaan

9727 KB Groningen

Netherlands

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

In november wordt de machtigste man/vrouw ter wereld verkozen: de 45e president van de Verenigde Staten. De campagnes zijn op inmiddels op het kookpunt beland en het is niet eerder zo spannend geweest. Want wat gaat Amerika, maar ook de rest van de wereld beleven wanneer Donald Trump straks in het Witte huis zetelt? Of hoe moeten we de hegemonie van de Clintons duiden als zij straks terug keren naar The Oval Office?

In ‘The Morning After’ geeft Max Westerman op karakteristieke wijze duiding aan de uitslag van de verkiezingen. Wat hebben deze verkiezingen ons geleerd? En wat betekent de uitslag voor zowel de binnen- als buitenlandse politiek van de Verenigde Staten?  Ook kijkt Max terug op acht jaar Barack Obama in het Witte huis.

Max Westerman (1958) is journalist. Tussen 1991 en 2006 was hij Amerika-correspondent voor RTL Nieuws. Hij versloeg alle belangrijke gebeurtenissen uit die periode: vier presidentsverkiezingen waaronder de bizarre nek-aan-nekrace in 2000, het schandaal rondom Monica Lewinsky, de bomaanslag op Oklahoma City, de rechtzaak tegen O.J. Simpson, de oorlogen in Afghanistan en Irak, de verwoesting van New Orleans door orkaan Katrina en, natuurlijk, elf september. Hij was de enige Nederlandse correspondent ter plaatse toen het World Trade Center in 2001 werd aangevallen.

Aanmelden, Procedure
Met uw aanmelding komt u op de lijst te staan voor deze bijeenkomst. MKB-Noord heeft 15 vrijkaarten beschikbaar. Binnen 10 dagen hoort u of u een van de gelukkigen bent die een vrijkaart ontvangt. Leden en relaties van MKB-Noord die geen vrijkaart ontvangen, kunnen zich eventueel daarna zelf inschrijven voor deze bijeenkomst. U betaalt dan slechts 15 euro in plaats van 29 euro. U krijgt de kortingscode via de mail van ons.

Ontvangst met koffie, thee en muffins

10.00 – 10.30 uur

Lezing ‘The Day After’
10.30 – ca. 11.30 uur

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

MartiniPlaza

2 Leonard Springerlaan

9727 KB Groningen

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen