Gratis

BVF symposium 2018: De wondere wereld van de Biologische Veiligheid

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Cinemec Ede

150 Laan der Verenigde Naties

6716 JE Ede

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op dinsdag 27 maart as. zal het jaarlijkse symposium van de Vereniging BVF-Platform plaatsvinden. Dit jaar is ervoor gekozen dit te doen in het Pathé! CineMec te Ede.

Vanaf 9:15 uur staat de koffie voor u klaar. Daarna begint om 9:45 uur het symposiumprogramma. Het thema dit jaar is “De wondere wereld van de Biologische Veiligheid”.

Het programma is binnenkort te vinden op onze website (http://www.bvfplatform.nl/) en heeft sprekers uit Nederland en België die iets zullen vertellen over werkzaamheden grenzend aan het veld van de Biologische Veiligheid waar de BVF mee te maken kan krijgen.

Zoals gebruikelijk zal op deze dag de Algemene Ledenvergadering (ALV) van de Vereniging BVF Platform worden gehouden. Deze is toegankelijk voor iedereen, maar alleen de leden van de Vereniging hebben stemrecht en zullen ook de bijbehorende stukken ontvangen. Voor diegene die de ALV niet bijwonen, is er koffie en thee en kan een bezoek worden gebracht aan onze sponsoren.

Het lezingenprogramma in de middag zal duren tot 17:00 uur, waarna er nog nagepraat kan worden tijdens de borrel.

De inschrijving verloopt dit jaar via Eventbrite. U kunt hier een ticket voor het symposium reserveren, waarbij u kunt kiezen tussen een ticket inclusief lunch of een ticket exclusief lunch. Voor alle leden van de Vereniging is deelname aan het symposium zonder kosten.
Niet-leden (exclusief de sprekers) dienen te kiezen voor een ticket voor niet-leden en de kosten voor deelname (€50) vooraf over te maken op: IBAN: NL73 INGB 0008 2108 23 ten name van VER BVF PLATFORM te Houten.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Cinemec Ede

150 Laan der Verenigde Naties

6716 JE Ede

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen