Gratis

Cafe Coaching pilot

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Pand Zuid: de PITS keuken

Ijsbaanpad 9-13

1076 CV Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

In het contact met de ander kan net dat inzicht ontstaan, dat je nodig hebt bij een actuele vraag in jouw leven. Soms is 1 gesprek voldoende. Het hoeft niet een heel traject te zijn. Cafe Coaching biedt dat ene gesprek; een goed gesprek, in een cafe omgeving, met iemand, die weet wat goed luisteren betekent.

Cafe Coaching is er voor iedereen, die meer inzicht in zichzelf wil krijgen. Dit kan gaan over iets dat in jouw prive leven speelt, of op je werk, een vraag over jouw loopbaan, jouw ambities, eigen ondernemerschap, studie of studiekeuze, of inzicht in je eigen kwaliteiten.

De cafe coach is iemand die hoort wat je zegt, die je ziet zoals je bent. Iemand die met je meedenkt en voelt. Professioneel en deskundig!

Door je aan te melden, schrijf je jezelf in bij een van de cafe coaches. In een ontspannen omgeving, zit je samen met de cafe coach, aan een tafeltje te praten, over datgene wat jou bezighoudt.

De gesprekken vinden plaats op twee tijdstippen van 10 tot 11.15uur en van 11.30 tot 12.45uur. Klik het ticket aan met het tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Na aanmelding krijg je een email met informatie over de coaches. Mocht je voorkeur hebben voor een coach, dan kun je dit laten weten middels deze mail.

Wij kijken uit naar je komst en wensen je een goed gesprek!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Pand Zuid: de PITS keuken

Ijsbaanpad 9-13

1076 CV Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen