Verkoop beëindigd

Cancelled ALV ISPConnect 14 december 2017

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Quanza Engineering B.V.

Willem Fenengastraat 7

1096 BL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Door omstandigheden hebben wij helaas moeten besluiten de ALV te verzetten. Een datum zal later bekend worden gemaakt.


ISPConnect nodigt je uit om op donderdag 14 december een presentatie en workshop over cryptocurrencies en private keys bij te wonen. De workshop wordt verzorgd door Erwin Overstegen, een erkend expert van BlockchainBird. Daarna zal de halfjaarlijkse ALV plaatsvinden, deze zal om 16:00 starten. Na afloop zijn jullie van harte welkom om met ons een borrel te drinken!

De stukken voor de ALV zullen tijdig naar de deelnemers worden verzonden.

Datum: donderdag 14 december
Tijd: 14:15 - 18:00
Locatie: Quanza Engineering B.V., Willem Fenengastraat 7, 1096 BL Amsterdam

Goed omgaan met cryptocurrencies en private keys!
Blockchain en cryptocurrencies zijn hot en niet meer weg te denken uit de maatschappij. Bitcoin staat voor vrijheid. Vrijheid om onafhankelijk te handelen, van persoon tot persoon, confidentieel, en met privacy en zekerheid. Echter, met vrijheid komt verantwoordelijkheid: je moet investeren in kennis en je private keys op een systematische en georganiseerde manier bewaren.

Wij zullen ons verdiepen in de financiële en technologische achtergrond. Vervolgens zullen we dit in de praktijk gaan brengen, zelf met cryptocurrencies handelen en ervoor zorgen dat we ze veilig opslaan. Key management is essentieel om je bezittingen te waarborgen.

Over Erwin:
Erwin Overstegen gelooft dat blockchain technologie net zo ingrijpend zal zijn voor transacties als het internet voor communicatie. Het is de fundering om bedrijven te organiseren. Het is gedecentraliseerd en toestemming is niet vereist, dit brengt Erwin in verband met individuele vrijheid.

Erwin is van huis uit econoom en daarnaast een echte ondernemer. Hij is enthousiast over de mogelijkheden en kansen die blockchain biedt. Hij legt zich er met name op toe om mensen praktische vaardigheden bij te brengen en business-cases voor de blockchain te ontwikkelen.

Parkeergelegenheid:
Er is voldoende parkeerruimte beschikbaar. Het uurtarief is €0,10 voor de eerste drie uur.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Quanza Engineering B.V.

Willem Fenengastraat 7

1096 BL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen