Venster Acties

CBMC ledendag

Ledendag met workshops, inspiratie en ontmoeting.

Door CBMC Nederland

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 12 okt. 2023 15:30 - 22:00 CEST

Locatie

De Schakel Oranjelaan 10 3862 CX Nijkerk Netherlands

Beleid voor refunds

Geen restituties

Over dit evenement

  • 6 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Dit jaar organiseren we voor de eerste keer een CBMC ledendag.

Middagprogramma | 15:30 - 17:30 uur

Inloop en registratie:15:30 - 16:00 uur

Workshops: 16:00 - 17:30 uur

  1. Gods stem verstaan in de business | God heeft ons relationeel gemaakt: met andere mensen, maar ook met Hem. Door deze workshop leer je dat God graag tot jou wil spreken en dat je Zijn stem kunt leren verstaan. Voor je persoonlijk leven, maar zeker ook voor je business.
  2. CBMC Business Training | Maak kennis met onze nieuwste training! Ondernemen met God – hoe dan? Wat is mijn roeping in het bedrijfsleven? Hoe word ik mij meer bewust van Zijn doelen door mijn onderneming heen? Herken jij je in deze vragen? Schrijf je dan in voor deze workshop.
  3. Wijnproeven | Ontdek bijzondere wijnen onder leiding van CBMC’er Daniel Ros. Ook deelt hij zich visie als christen-ondernemer op het zaken doen binnen zijn bedrijf Artisan Wines.

Diner | 17:45 - 19:00 uur

Geniet van een heerlijk driegangendiner en praat bij met oude bekenden en ontmoet nieuwe christen-ondernemers.

Inspriatie sessie met Michiel Koelewijn | vanaf 19:00 uur

Thema: Sleutels voor Bijbels ondernemen

Inloop en registratie avondgasten : 19:00 - 19:30

Samen met Michiel Koelewijn duiken we in het Woord en ontdekken we goddelijke wijsheden, geestelijke wetmatigheden en beloften die God geeft en die je in je bedrijf kunt toepassen. We zoeken naar wat God zegt over ondernemen, visie, klanttevredenheid, personeel, schulden maken, zaaien en oogsten, investeren, integriteit, karakter, conflicten, raadgevers en nog veel meer.

Ook zal er voldoende ruimte zijn voor vraag & antwoord en we sluiten de dag af met een gezellige borrel.

Introducés zijn van harte welkom!

19:30 – 20:30 uur Onderwijs Michiel Koelewijn

20:30 – 21:00 uur Vraag en antwoord

21:00 – 22:00 uur Borrel

Over de spreker

Michiel Koelewijn (1975) studeerde bedrijfskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na een carrière van 8 jaar in de automotive branche bij Pon besloot hij in 2006 om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Zijn drijfveer daarbij was het verlangen om in minder tijd meer geld te verdienen en meer tijd te hebben om Bijbels onderwijs te ontvangen en te geven.

Michiel heeft drie boeken over dit onderwerp geschreven: Gods Economie, 10% en 101 sleutels om te ondernemen met Bijbelse wijsheid.

Lees meer over Michiel op: https://www.michielkoelewijn.nl/over-michiel/

Over de organisator

Georganiseerd door
CBMC Nederland

CBMC is een missionaire beweging van en voor ondernemers en zakenmensen in Nederland. CBMC wil zakenmensen helpen Jezus Christus te vinden, te volgen en te verkondigen. CBMC Nederland is verbonden met CBMC International en Europartners.