€ 13,30 – € 95,58

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Scheltema

Marktsteeg 1

2312 CS Leiden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Note: Het is ook mogelijk om offline te betalen. Kies bij betalingsmethode voor: betalen via factuur.(City)marketing voor Bedrijven

In een oude dekenfabriek uit het begin van de 19e eeuw ontvangt het Netwerk Citymarketing je graag voor het seminar (City)marketing voor Bedrijven. Alom beschouwd als een wezenlijk onderdeel van een integrale citymarketing aanpak. Hoe? Dat leer je op donderdag 11 april in Leiden.


Wat mag je verwachten?


Expertise uit het netwerk, 3 spannende praktijk voorbeelden, discussie & interactie en een netwerkborrel. Laat je deze middag informeren en inspireren over dit intrigerende onderwerp.

Erik Braun, senior onderzoeker en docent stedelijke economie, onroerend goed, place marketing, place branding en toerisme bij Erasmus UPT, geeft een introductie op het thema.

Lars Flinkerbush, directeur van Economic Board Duin- en Bollenstreek en verantwoordelijk voor de economische agenda van de streek met agendapunten als publiek private samenwerkingen in de sectoren Greenport, Toerisme, Zorg en Space / Tech.

Emiel Kuijpers, manager marketing & communicatie van Brainport Development. Brainport Development is verantwoordelijk voor het stimuleren en realiseren van projecten en programma's, promoten van Brainport in binnen- en buitenland, ontwikkelen en monitoren van de regionaal economische strategie en lobby.

De middag wordt op enthousiaste wijze geleid door Roeland Tameling, initiatiefnemer van Netwerk Citymarketing Nederland en directeur van City Result.


Waar en wanneer

Donderdag 11 april 2019
13:30 – 17.00 uur
Scheltema - Leiden

Investering en inschrijven

Het aantal plaatsen is beperkt. Inschrijven graag via de button.
€ 75,- excl. BTW en administratiekosten (voor studenten geldt een afwijkend tarief)

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Scheltema

Marktsteeg 1

2312 CS Leiden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen