Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Cocktails & Couture Businessborrel Special

Danielle Steman

Donderdag 14 juni 2018 van 19:30 tot 22:30 (CEST)

Cocktails & Couture Businessborrel Special

Registratiegegevens

Dit evenement gaat uitsluitend op uitnodiging.

Je moet een uitnodiging hebben om je voor dit evenement te registreren. Neem contact op met de organisator voor meer informatie.

Zin om iets te ondernemen?
Check hier nog meer geweldige evenementen via Eventbrite.

Evenementdetails

WAT

Cocktails & Couture is een kleinschalig en intiem netwerkevent waar je gelijkgestemde vrouwen ontmoet, geniet van een lekkere cocktail en meer te weten komt over hoe je zorgeloos de deur uit gaat in een geweldige outfit waarmee je een authentiek en zelfbewust beeld neerzet.

 

WIE

Cocktails & Couture is voor ambitieuze en drukbezette vrouwen die geïnteresseerd zijn in high end fashion en styling. Dames die:

  • persoonlijk contact prefereren boven het uitwisselen van kaartjes

  • durven te laten zien wie ze zijn en waar ze voor staan

  • het belangrijk vinden dat hun kleding hen laat zien en niet het label dat eraan hangt


WAAROM

Aantrekkelijkheid heeft niet te maken met natuurlijke schoonheid, maar met harmonie en authenticiteit. Iedereen kan een authentiek, harmonieus beeld van zichzelf neerzetten. Een authentiek beeld: 

  • laat je kwaliteiten zien waardoor het veel makkelijker wordt om die ander te overtuigen

  • brengt je boodschap beter over omdat je geloofwaardiger en aantrekkelijker gevonden wordt

  • maakt je zelfbewuster waardoor ook je zelfvertrouwen en charisma groeien

Een impuls voor jou en je business!

 

SPECIAL

Deze avond zullen er foto's en video-opnames gemaakt worden van Cocktails & Couture. Dit beeldmateriaal zal worden gebruikt voor de promotie van mij en mijn bedrijf. Als dank voor jullie medewerking krijg je van mij 50% korting op de toegangsprijs.

Met het bestellen van een ticket geef je automatisch toestemming voor openbaar gebruik van het beeldmateriaal dat tijdens deze avond gemaakt wordt. 

Er is deze avond de mogelijkheid om een videotestimonial te laten opnemen over hoe je Cocktails & Couture hebt ervaren. Ik zou het heel fijn vinden als je mijn business ook een boost geeft door een testimonial achter te laten.

 

Ik ontmoet je graag op 14 juni! En mocht je deze datum niet kunnen, Cocktails & Couture Businessborrel is een maandelijks event. Kijk op https://www.eventbrite.nl/e/tickets-cocktails-couture-businessborrel-44800287867 voor de overige data.

hartelijke groet,
Danielle

Heb je vragen over Cocktails & Couture Businessborrel Special? Neem contact op met Danielle Steman

Organisator

Danielle Steman

In mijn atelier in Eindhoven ontwerp en maak ik als jouw persoonlijke coupeuse en imagoconsultant je gewenste maatkleding. Ik maak niet zomaar een jurk, jasje of pak. De basis voor elk ontwerp zijn jouw voorkeuren, jouw kleur- en stijltype en je gewenste uitstraling. Ik vertaal dit in outfits die jou op het lijf geschreven zijn en waarmee je zorgeloos, stijlvol en zelfverzekerd de deur uit gaat!

 

Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van complete (zakelijke) garderobes voor vrouwen. Samen met jou zorg ik voor een gefundeerde garderobe die je individualiteit en persoonlijkheid accentueert. Outfits met een perfecte pasvorm en geheel afgestemd op jouw voorkeuren in plaats van wat de industrie voorschrijft.

 

Ben jij die succesvolle onderneemster of high professional die van de gebaande paden durft af te wijken? En ben jij toe aan een outfit waarin jij je stijlvol en zelfverzekerd voelt en klaar voor een krachtige en zichtbare persoonlijke presentatie? Dan leer ik je graag kennen. Bel me voor een afspraak om de mogelijkheden te bespreken, 06-55880385 of neem een kijkje op mijn website.

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.