Gratis

Connect//Career - Uitgesteld

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

The Cubic

3 Mijnweg

6167 AC Geleen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

BeschrijvingBeste Studenten, het Connect//Career event wordt verplaatst naar een later moment: de datum wordt nog bekend gemaakt. Je kunt je nog steeds aanmelden, dan word je automatisch op de hoogte gehouden van de nieuwe datum. Houd ook onze Social Media kanalen in de gaten voor updates!

Connect//Career hosted by The Cubic

Wil jij nu al je volgende stage verzekeren bij één van de leukste werkgevers van Limburg? Kom dan 2 april naar The Cubic! We zoeken stagiairs met een niveau van minimaal MBO 4, HBO en WO op het gebied van:

  • Online Marketing

  • Visual design

  • UX-design

  • Front-end Development

  • Back-end Development

  • DevOPS

  • Ethical Hacking

  • Systeembeheer

  • Webdevelopment

Tijdens Connect//Career kun je kennismaken met onze medewerkers en de huidige lichting stagiairs die je graag meer vertellen over hun projecten, de bedrijfscultuur en nog veel meer. Tijdens inspirerende talks krijg je inzicht in wat jou te wachten staat en wat de ontwikkelingen zijn in jouw vakgebied.

Connect Career

Een stage in The Cubic staat volledig in het teken van jouw ontwikkeling. Je hoeft bij ons niet bang te zijn voor een saaie gaapstage. Je hoort er gewoon bij en wordt meegenomen in alles wat we te bieden hebben. Je gaat aan de slag met je medecollega's en stagiairs om het beste uit jezelf te halen en wij zullen jou daar altijd in stimuleren en uitdagen.

En dat zeggen wij niet alleen: Yunify Applications werd uitgeroepen tot beste leerbedrijf 2018 voor MBO-studenten van de provincie Limburg in de sector ICT en creatieve industrie.


Yunify beste leerbedrijf 2018Welke bedrijven zitten in The Cubic?Yunify

Binnen Yunify worden innovatieve software oplossingen en diensten ontwikkeld die bijdragen aan een gezonde levensstijl en de ontwikkeling binnen het bedrijfsleven. Denk hierbij aan apps en cloud software oplossingen.

Dat doen we op basis van een uitgekiende mix van cutting-edge technologieën, wetenschappelijke kennis, eindeloze passie en een flinke dosis creativiteit.

Neem een kijkje op www.yunify.nl voor meer informatie


OIIO

OIIO is een jonge en dynamische innovator die zich richt op ondernemers die de beste service voor hun klanten willen!

Bij OIIO werken we met passie aan het ontzorgen en ondersteunen van de kleine zelfstandige ondernemer. We zijn een divers team van trendsetters die energie krijgen van werken in een leuke en ontspannen omgeving.

Technologie stopt nooit met evolueren en wij ook niet! En we zijn altijd op zoek naar de beste en slimste teamspelers om mee te doen.

Dat maakt stage lopen bij OIIO zo leuk. Ga jij ons meehelpen?

Neem een kijkje op www.getoiio.com voor meer informatie


Habtic

Het beste uit jezelf halen begint bij een gezonde leefstijl.

In een wereld waar de betekenis van "vitaliteit" voortdurend opnieuw wordt uitgevonden, biedt Habtic op maat gemaakte adviezen voor uw bedrijf en haar medewerkers. Uiteraard gaat dit gepaard met nauwkeurige rapportages over de vitaliteit binnen uw bedrijf.

Onze applicatie helpt uw medewerkers bij het creëren van gezonde gewoontes die een positieve bijdrage leveren aan uw organisatie.

Habtic neemt uw medewerkers mee op reis naar een betere versie van hunzelf. We leveren nauwkeurige statistieken, die u helpen inzichten te krijgen in welbekende problemen, zoals ziekteverzuim en burn-out. Samen met onze consulenten werken we stapsgewijs aan het ontwikkelen van gezondere medewerkers binnen uw bedrijf.

Neem een kijkje op www.habtic.com voor meer informatie

Programma

17:45 - 18:00 - Ontvangst met een lekkere snack

18:00 - 18:15 - Inleidende presentatie

18:15 - 18:30 - Rondleidingen

18:30 - 19:00 - Break out sessies

19:00 - 19:30 - Challenge

19:30 - 20:30 - Afsluiting met uitreiking winnaar challenge

join the team

Veelgestelde vragen

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Op het parkeerterrein van The Cubic aan de Mijnweg 3 in Geleen is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Volg de borden The Cubic P2. Daarnaast is het pand te bereiken op 5 minuten loopafstand van station Geleen-Lutterade. Vind ons op Google Maps.

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

The Cubic is telefonisch te bereiken op werkdagen van 08:30 - 17.30 uur op 088 - 000 16 60.


The Cubic

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

The Cubic

3 Mijnweg

6167 AC Geleen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen