Corporate Agility Labs: Human Resource Sessions [1/4]

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Korte Vijverberg 2

2513 AB Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Speciaal voor de HR specialist van de toekomst openen wij op donderdag 19 september voor de allereerste keer de deuren van het HR-Lab in hartje Den Haag. In deze vierdelige reeks van bijeenkomsten gaan wij samen kijken naar de rol van de HR-professional in de veranderende wereld.

Primeurtje! Dat vieren wij graag samen met jou! Daarom is de toegang gratis.Let op: Vol is vol. Om 16:00 gaan we van start. Natuurlijk verzorgen wij de hapjes en drankjes.

Rollercoaster van innovatie

Razendsnelle veranderingen vliegen ons om de oren. De wereld die de mens heeft gecreëerd vol innovatie draait sneller dan ooit tevoren en de time to market wordt steeds korter. Om als organisatie te overleven in een concurrerende markt is ons advies: schuif traditionele werkprocessen aan de kant en start een Agile transformatie! Dit betekent een ware paradigm shift. Innoveren, digitaliseren, sneller én flexibeler werken staan hierin centraal.

Agile werken is mensenwerk

Agile is kort en cyclisch werken, waardoor sneller en beter geanticipeerd kan worden op de marktvraag en waardoor de klantwens mogelijk wordt. De kern van Agile is heel basaal, het draait namelijk altijd om de interactie tussen mensen.

Welke impact heeft een Agile transformatie op de medewerker? Zij moeten ten slotte deze nieuwe manier van werken adapteren. Voor bijna iedere organisatie geldt dat de waarde die opgeleverd wordt ontstaat door mensen die samenwerken. Het succes van de verandering valt of staat met het vermogen tot aanpassing door de medewerkers. Dit gaat gepaard met een gedragsverandering. Deze is complex van aard. De HRM professional heeft een belangrijke rol in het begeleiden van deze aanpassing.

Human Resource Management spin in het web

Human Resource management (HRM) is centraal betrokken bij de ontwikkelingen op de werkvloer en de impact hiervan op het welzijn van de medewerker. Meer vragen die naar voren komen in de nieuwe organisatie:

  • Hoe gaat HRM om met personeelsplanning?
  • Waar voldoet de ideale medewerker aan?
  • Welke rol heeft HRM binnen de bedrijfsstructuur?
  • Is HRM faciliterend of nog steeds uitvoerend?
  • Welke 'enemies' ontmoet HRM op haar pad?
  • Hoe kan HRM de maximale potentie inzetten van mensen?
  • Hoe gaan medewerkers beoordeeld en beloond worden?
  • Wat betekent Agile werken voor de ondernemingsraad?
  • Is het mogelijk om het individuele werkgeluk te vergroten en gelijktijdig het bedrijfsresultaat te verbeteren?

Mochten deze vragen jou als HR professsional aanspreken dan is deze reeks een aanrader voor jou!


Sprekers tijdens kick-off sessie

Locatie

Korte Vijverberg 2

2513 AB Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen