Corporate Agility Labs: Human Resource Sessions [3/4]

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Korte vijverberg 2

2513 AB Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op 12 december vindt de derde HR-Lab sessie plaats! De eerste sessie in een reeks van vier bijeenkomsten waarin wij kijken naar de rol van de HR-professioneel in de veranderende wereld.

Om 16:00 openen wij de deuren van ons Lab in hartje Den Haag. Niet onbelangrijk: natuurlijk is er een hapje en een drankje.

Rollercoaster van innovatie

Razendsnelle veranderingen vliegen ons om de oren. De wereld die de mens heeft gecreëerd vol innovatie draait sneller dan ooit tevoren en Time to market wordt steeds korter. Om als organisatie te overleven in een concurrerende markt is ons advies: schuif traditionele werkprocessen aan de kant en start een Agile transformatie! Dit betekent een ware paradigm shift. Innoveren, digitaliseren, sneller én flexibeler werken staan hierin centraal.

Agile werken en menselijk welzijn

Wat is transformeren/ werken volgens de Agile mindset? Agile is kort en cyclisch werken, waardoor sneller en beter geanticipeerd kan worden op de marktvraag en daardoor de klantwens mogelijk wordt.

Welke impact heeft een Agile transformatie op de medewerker? Zij moeten ten slotte deze nieuwe manier van werken adapteren. Voor bijna iedere organisatie geldt dat de waarde die opgeleverd wordt ontstaat door mensen die samenwerken. Het succes van de verandering valt of staat met het vermogen tot aanpassing door de medewerkers. Dit gaat gepaard met een gedragsverandering. Deze is complex van aard. De HR professional heeft een belangrijke rol in het begeleiden van deze aanpassing.

Human Resource Management spin in het web

De HR afdeling is betrokken bij de ontwikkelingen op de werkvloer en de impact hiervan op het menselijk kapitaal. Welke rol heeft HR binnen de bedrijfsstructuur? Is zij faciliterend of nog steeds uitvoerend? Houden de volgende vragen jou bezig: Hoe kan ik de maximale potentie inzetten van mensen? Is het mogelijk om het individuele werkgeluk te vergroten en gelijktijdig het bedrijfsresultaat te verbeteren? Dan is deze reeks een aanrader voor jou!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Korte vijverberg 2

2513 AB Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen