€ 195

Creative Kickstart Cursus najaar 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

St.Pietersberg 48

48 St.Pietersberg

3453 PK Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
(her-)Ontdek in vijf avonden jouw authentieke visuele creativiteit. Verbind je met jezelf en krijg nieuwe energie door in de flow te komen!

Over dit evenement

Over de cursus:

De afgelopen 12 jaar als kunstdocent heb ik gezien hoe de aangeboren creativiteit van kinderen gaandeweg stagneert door allerlei bagage en belemmeringen, en heb ik het mijn missie gemaakt om anderen te helpen die creatieve blokkades uit de weg te werken. Inmiddels ook voor volwassenen, want wij hebben geen behulpzame coachende docenten meer om ons heen, wij moeten het allemaal maar zelf doen. Ik help je de bron van je creativiteit te laten stromen en je een manier van visueel creatief werken te laten vinden die bij jou en jouw leven past. Zodat ook jij weer deze heerlijke quality time kunt inzetten om je met jezelf te verbinden, om je centrum te voelen, tot rust te komen en weer opgeladen en geïnspireerd verder te gaan.

Locatie:

We gaan werken aan mijn keukentafel waar ik ook mijn eigen creatieve uitspattingen de ruimte geef. Goed bereikbaar (gratis parkeren en langs de busbaan) en van harte welkom! Het adres is St.Pietersberg 48 in De Meern.

Cursusdata en tijden

Vanaf dinsdag 19 februari komen we vijf keer een avondje bij elkaar van 20.00 tot 22.00u met een interval van twee weken: 

1: 19 februari

2:  5 maart

3: 19 maart

4: 2 april

5: 16 april

Dit ga je allemaal doen: 

1e bijeenkomst: Maak een eigen, handgemaakte messy art journal waarin je de komende bijeenkomsten experimenteert, tekent, plakt, schrijft of doodelt.

2e bijeenkomst: Maak een collage van kleuren en afbeeldingen die jou inspireren. Met het stappenplan maak je een collage die in zijn geheel een plaatje is om te zien. 

3e bijeenkomst: Een workshop naar keuze van de groep: Handletteren, watercolor galaxies, zentangle doodles of iets anders - en leer hoe je er een eindproduct maakt van je experimenten die je als kadootje kunt weggeven aan een ander of aan jezelf. 

4e bijeenkomst: We gaan dieper in op de vraag waarom creativiteit voor jou persoonlijk belangrijk is, en je verwerkt dat in een pagina of product met de technieken je je tot nu toe geleerd hebt.

5e bijeenkomst: Ontwerp een challenge waarmee we onszelf en elkaar een bepaalde periode uitdagen om regelmatig te blijven creëren. Voorbeelden van challenges die ik deed, zijn 30daysdutchmini en inktober. Wij zullen onze eigen regels en handvatten kiezen en er een hashtag bij maken. Dit helpt om van alles wat je hebt gestart een duurzame gewoonte te maken! 

Na deze avonden heb je ontdekt welke manier van visueel creëren bij jou past èn hoe je om kunt gaan met creative blocks. Met de afsluitende Challenge zorgen we voor een duurzame impact op je leven na de cursus, zodat je je nog vele jaren kunt opladen met je eigen practice.

Wat zeggen anderen over de cursus?

"Hoi Eline, ik wou even zeggen dat ik nog steeds super enthousiast ben over je creative kickstarter les en het al jammer vind dat volgende keer de laatste is. Vooral het contact hebben met andere professionals over creativiteit en hoe je dat overbrengt maakt het heel waardevol. Fijn dat ik bij het proces betrokken ben!" 

- Joram van de Beld (opleider)

“In werksfeer lukt het me niet vaak genoeg in een flow te komen waarin mijn creativiteit de boventoon voert. Tijdens de cursus van Eline lukte dit wel! Die ervaring neem ik mooi mee. Ook inspirerend te zien hoe cursisten zichzelf en anderen verbaasden met hun creaties.”

- Bauke Huijbers (organisatieadviseur)

"De aanpak waarbij een 'schilders' blok' wordt weggenomen door te focussen op 'doen'. Het hoeft niet mooi te zijn. Al wordt het dat vaak wel ;). Ook vond ik de mix met mindfulness-achtige inzichten fijn."

- Hanneke de Graaff (docent)

Doe mee!

Ben je klaar om net als mijn eerdere deelnemers je creatieve bron te (her-) ontdekken? Om te ervaren hoe heerlijk het is om met aandacht voor jezelf met je handen te werken en je hoofd leeg te laten worden? Om te genieten van mooie materialen en helemaal in de flow te raken? Dan zie ik je graag in de cursus!

Niet jouw moment, maar blijf je graag op de hoogte van toekomstige events? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en mis niks meer! Ongeveer eens per maand stuur ik updates naar mijn trouwe volgers met extra freebies, direct in je inbox!

Liefs, Eline.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

St.Pietersberg 48

48 St.Pietersberg

3453 PK Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen