Gratis

Crypto & Blockchain Meetup in Utrecht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Utrechter stadsbrasserie en bar

40 Vredenburg

3511 BD Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Crypto & Blockchain Meetup in Utrecht

Elke 3e donderdag van de maand organiseert Phoenix Decentralized Solutions de Crypto & Blockchain Meetup in Utrecht. Je bent van harte welkom! Reserveer jouw gratis plek wel op tijd, omdat er per avond een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn.

Maak kennis met de mensen achter Phoenix Decentralized Solutions en kom in contact met andere crypto en blockchain liefhebbers. Leer meer over Crypto & Blockchain via de presentaties en seminars. De toegang is gratis.


PROGRAMMA VOOR DONDERDAG 23 AUGUSTUS

19.30 - Binnenkomst en tijd om te netwerken met de aanwezigen.

20.00 - Presentatie door Robert de Groot, co-founder van internetofcoins.org.
Robert de Groot komt vertellen over zijn bedrijf en over de crosschain wallet die ze nu aan het bouwen zijn.

20.30 - Presentatie door Maarten Dorr, co-founder van Phoenix Decentralized Solutions.
Maarten Dorr laat in een mini-workshop zien hoe je op eenvoudige wijze een gespreid crypto portfolio aanmaakt dat de mogelijkheid schept om beter te kunnen presteren dan Bitcoin.

21:00 - 22.30 - Tijd voor vragen / netwerken / uitwisselen van gedachten en ideeen / drankje & hapje.

Is de Crypto & Blockchain Meetup in Utrecht wat voor mij?

De Crypto & Blockchain Meetup in Utrecht is voor iedereen die geïnteresseerd is in blockchain, cryptovaluta, crypto handel en toepassingen van deze nieuwe technologie. In een ongedwongen sfeer kom je andere crypto en blockchain liefhebbers tegen. Van crypto investeerders, ondernemers, cryptoliefhebbers tot aan mensen die pas net een dag bezig met crypto. Iedereen is welkom.

Wat kost de Crypto & Blockchain Meetup in Utrecht?

De toegang is gratis. We vragen je wel om te reserveren. Er is per keer plek voor ~50 personen. Reserveer je ticket dus op tijd. Comsumpties zijn voor eigen rekening. Drankjes en hapjes reken je direct zelf af tijdens het bestellen. Je kan uitsluitend via PIN betalen.

Waar is de Crypto & Blockchain Meetup?

De Crypto & Blockchain Meetup organiseren wij in Utrecht bij De Utrechter. Deze prachtige locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Utrecht Centraal station is het ongeveer 10 minuten lopen. Het adres is Vredenburg 40, 3511 BD.

Wie zijn de mensen achter Phoenix Decentralized Solutions?

De Crypto Meetup in Utrecht wordt georganiseerd door Phoenix Decentralized Solutions. Nathan, Maarten en Dirk hebben bij elkaar opgeteld meer dan 12 jaar ervaring in de blockchain en cryptovaluta industrie en weten ingewikkelde informatie op een makkelijke en eenvoudige manier over te brengen. Zij vinden het belangrijk om de crypto community een real life platform te bieden om met elkaar in gesprek te gaan en ideeen uit te wisselen.

Ik ben verhinderd, kan ik mijn reservering annuleren?

Ben je onverhoopt verhinderd? Cancel dan je reservering. Dit doe je gemakkelijk en snel via je Eventbrite account. Dit zorgt ervoor dat iemand anders toch kan komen. Annuleren is kosteloos en kan op elk moment.

Help, waarom kan ik geen ticket reserveren?

Om het veilig, gezellig, overzichtelijk en informeel te houden zijn er per avond een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld je aan voor de wachtlijst. Bij een annulering krijgt de eerste op de wachtlijst alsnog de kans om zijn plaats te verzilveren.

Kan ik ook een presentatie geven tijdens de Crypto & Blockchain Meetup?

Ja dat kan. Heb jij een interessant (blockchain of crypto) onderwerp waar je over wil vertellen? Neem contact met ons op en bespreek je idee/presentatie met ons. In overleg kijken we of jouw presentatie geschikt is voor de Meetup. Wij geven geen vergoeding voor een presentatie en/of aan keynote speakers. Tegelijkertijd brengen wij ook geen kosten in rekening voor het geven van een presentatie / workshop / seminar.

Huisregels

- We gaan respectvol met elkaar om.
- Wij stellen ons niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van je persoonlijke eigendommen tijdens de meetup.
- Je flyert/adverteert niet voor je eigen bedrijf en/of ICO, zo houden we de Meetup informeel ipv commercieel.
- Consumpties zijn voor je eigen rekening en kan alleen per PIN worden afgerekend.
- Een biertje drinken met z'n allen is gezellig. Maar dronkenschap of ander sociaal ongewenst gedrag stellen wij niet op prijs.


Over Phoenix Decentralized Solutions

Je hebt gehoord over Bitcoin, ICO's en Ethereum. Je bent nieuwsgierig, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen en hoe het allemaal werkt. Wij helpen jou hiermee. Door je wegwijs te maken in de wereld van Bitcoin, Blockchain en Cryptovaluta.

Wij maken Blockchain technologie en Cryptovaluta op een simpele en begrijpelijke manier toegangelijk en bereikbaar voor jou. Dit doen wij via onze Personal Support oplossingen, Blockchain & Crypto Meetups (elke 3e donderdag van de maand), Workshops, Seminars en Trainingen.

Wij geloven dat blockchain technologie en digitale assets zoals Bitcoin de wereld een betere plek (kunnen) maken. Één van de mogelijkheden van deze technologie is dat het mensen zelfstandiger en sterker zal maken. Wij zien deze technologie als een oplossing voor uitdagingen die geraleteerd zijn aan armoede, mensen rechten, micro transacties en meer.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Utrechter stadsbrasserie en bar

40 Vredenburg

3511 BD Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen