Dag van de Medezeggenschap 2022

Dag van de Medezeggenschap 2022

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Datum en tijd

Locatie

Mariënhof

2 Kleine Haag

3811 HE Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Ticketverkoop is gesloten

Registraties zijn gesloten

Helaas is de registratie gesloten, voor vragen kun je nog altijd contact opnemen met teunissen@iso.nl Pers kan nog wel toegang krijgen tot dit evenement neem dan contact op met deroos@iso.nl

Tijdens de Dag van de Medezeggenschap zetten we de medezeggenschap in het zonnetje zetten, en presenteren we de medezeggenschap monitor.

Over dit evenement

Het ISO, de VH, UNL, LSVb, LOF, VMH en LOVUM organiseren ook dit jaar de Dag van de Medezeggenschap. Deze dag zal zoals gebruikelijk weer in het teken staan van de resultaten van de twee jaarlijkse medezeggenschapsmonitor.

Tijdens de dag zullen we in gesprek gaan Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Robbert Dijkgraaf, en andere interessante sprekers. We zullen in gesprek gaan over de huidige staat van de medezeggenschap en interessante best practices en ideeën uitwisselen.

Alle leden van de medezeggenschap zijn welkom op dit evenement. Dus zowel medewerkers als studenten zijn welkom om gratis deel te nemen aan dit evenement.

De medezeggenschapsmonitor is een onderzoek uitgevoerd door onderzoeksbureau Oberon. Dit onderzoek brengt met behulp van een vragenlijst de stand van zaken in het hoger onderwijs in kaart. Raadsleden vanuit decentrale en centrale raden vullen deze vragenlijst in.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen